👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fx12 napisał/a:
Po budowlach, maszynach i wykonaniu woskuję że Amerykanie
nie, to w hameryce.
Koniec końców, drzewo zerznęli, nawet jeszcze obłamali nim gałąź z sąsiedniego drzewa, która może im przeszkadzała.
Trzeba spojrzeć na pozytywne skutki ich działania
Trzeba spojrzeć na pozytywne skutki ich działania

ścięte? ścięte. myślałem, że temu w pojeździe na łeb spadnie albo na dom
Wszystko było by ok bo cięcie wygląda dobrze ale idioci źle linę przywiązali i w zasadzie to ta ładowarka drzewko obróciła xD
malloy26 napisał/a:
Zawsze zapominam, że robolskie ścierwo myśli, że świat by bez nich nie przetrwał
Ale wiesz bez robotników, technikow, mechaników, serwisantów itd, itp bardzo szybko skończyło by ci się nie tylko sojowe late ale też prąd do elektrycznej hulajnogi... więc szanuj chociaż trochę.
Rozumiem drzewo z koroną uderza w dom itd.... Ale sam pal.... Jak ktoś napisał zawias poszedł w p🤬du, a drzewo też poszło w p🤬du...
Mógł ciąć z innej strony a i kierowca tego czegoś mógłby obrać inny kierunek .
Tak czy inaczej dwa w jednym.
Drzewa nie ma już a mamy za to
Tak czy inaczej dwa w jednym.
Drzewa nie ma już a mamy za to

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie