Samo życie, bo kto nie miał podobnej sytuacji (gdy bardzo chciał, a nie mógł

) Najlepsze, a zarazem najgorsze jest to, że takie sytuacje zdarzają się w najmniej odpowiednich momentach
nie znalazłem...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-24, 8:57
śmieszny hamburgerowy film ale nie tutaj jego miejsce
konto usunięte
2014-03-24, 9:09
Jako mgr inż. powiadam Wam: klocek przed egzaminem gwarancją skupienia się na egzaminie egzaminem.
konto usunięte
2014-03-24, 13:04
spadłem z podłogi oglądając swego czasu ten film
konto usunięte
2014-03-24, 21:30
Tak przy okazji obstrukcja to zaparcie, a nie sraczka
Jeszcze ładna i naturalna Tara Reid...
konto usunięte
2014-03-25, 4:33
Dobry, smieszny, prostacki film. Lubie takie. Szkoda, ze poza tym, american pie i scary movie reszta z tego gatunku to totalna porazka.
konto usunięte
2014-03-25, 7:10
zawsze mnie bawi ta scena xD
ja tam sram raz na 3 dni, więc poczekać dodatkowe 120min nie jest wielkim problemem.
Cytat:
Dobry, smieszny, prostacki film. Lubie takie. Szkoda, ze poza tym, american pie i scary movie reszta z tego gatunku to totalna porazka.
Święta prawda. Ale przy piwku ze znajomymi fajnie się oglądało. Dobrze odmóżdżyło.
Do śniadania idealna wrzuta
konto usunięte
2014-03-25, 9:12
Zajebiście zrobiłeś że dałeś ten nawias po gifie sraki bo bałem się że mi osra pozostałe literki
Millerowie ostatnio mnie tak poskładali ;P
Btw...Van Wilder to film legenda

Nie zapominając o How High ofc.