👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
właśnie że nie cierpię bo nie mam passata ale wielu znajomych ma i miano posiadacza Passata nie można w ogóle nazwać cierpieniem
masz auto starsze od swojej dziewczyny? te 12-14 letnie sie nie liczą chociaż też pojeździsz nimi dłużej niż tymi nowymi i to za duzo mniejszą cenę utrzymania. Fakty są takie, nie jesteś bogaty to kupuj A6 C4 albo Passata B3/B4/B5 a wtedy za rozsądne pieniądze masz porządny samochód

mayday1707 napisał/a:
Passat TDI w gazie...![]()
Wiem że technika udzie do przodu ale zastanów się zanim coś napiszesz
Ty tak na poważnie? Dla jaj ten komentarz dałem...
To na pewno BMW e38
Już na sadolu był artykuł o samozapłonie tego modelu

Ale skad wy kur*a wiecie że to Passat i że w TDI? Ludzie...
A tak się rzucacie że LPG do diesla... W dupie byliście, gówno widzieliście. Ostatnio widziałem tira tankującego LPG.
A tak się rzucacie że LPG do diesla... W dupie byliście, gówno widzieliście. Ostatnio widziałem tira tankującego LPG.

R4KET napisał/a:
A wybuchy to wybuchające opony, wiecie tlen co podsyca palenie itp...
Mam 19 lat, jezdrze passatem w tedeiku i sie tego nie wstydze.. Malo pali, nie psuje sie, wozi dupe, klime ma, a to wszystko za 10tys zl... Jakby mnie bylo stac to bym jezdzil tez czyms z grupy VAG.. Audi A3, tez bym chcial w TDI'ku, albo Seata Leon Cupra z TDI (ARL 150km na papierze w serii, na hamowniach pod 160km)... TDI'ki od lat sa w naszej rodzinie i NIKT jeszcze nie narzekal... A tak propos, nie jestem VAG fanem, po prostu znam te auta i tyle, nie hejtuje bmw, fordow itp itd..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie