👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

maaateeusz napisał/a:
http://www.solarisdiesel.eu/
Do Dieseli od dawna można zakładać gaz.
Następny kumaty.

Czytaj ze zrozumieniem. Po drugie instalacje do "dizli" są potwornie drogie i nie opłaca się ich montować w starych generacjach silników
nurgle napisał/a:
Ty tak na poważnie? Dla jaj ten komentarz dałem...
Dla jaj to se przybij swój wór do pnia gdzieś na odludziu bez zasięgu żebyś nie mógł zbliżać się do komputera czy innego ścierwa z dostępem do sieci bo Twój tekst był naprawdę poniżej krytyki nie wspominając już o tym że stworzyłeś kolejny poziom głupoty który jeszcze nie wystąpił na sadolu
nurgle napisał/a:
Gaz jest 2x tanszy niż deizel więc niektórzy montują instalacje na gaz żeby taniej jeździć
jaki gaz? w tedeiku?!!

To nie wybuch butli z gazem, tylko zawór bezpieczeństwa wypluł gaz, bo pod wpływem temperatury wzrosło ciśnienie w butli. Pozdrawiam.
Do passata bym nie wsiadł nawet jak by dopłacali, to już k*rwa wolę tico, mniej wieśniackie.
mayday1707 napisał/a:
Passat TDI w gazie...![]()
Wiem że technika udzie do przodu ale zastanów się zanim coś napiszesz
Idź być mądrym gdzieś indziej. Gaz w TDI może być zamontowany, wpływa to na zmniejszenie spalania oraz przy odpowiednim ustawieniu przyrost mocy. Zapraszam do google.

sie wyklepie i na rynek wtórny wróci za 10 tyś
pod Poznań bo tam same trupy :p

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie