👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opis troche lipny bo Easter Egg to w sumie ukryty akcent w grze, który może nawiązywać do rzeczywistości także w świecie wirtualnym
chyba najwięcej Easter Egg'ów odkryłem w GTA Vice City

@Hacerking jest w innej części. Wrzuciłem czwartą, bo moim zdaniem wydaje się najlepsza. Jeśli kogoś temat zainteresował, to tu macie nazwę kanału typa: EnzinhoFCB.
I tak najlepszy easter egg był w wiedźminie 1.
"Jestem nadzieją białych"
Ifjunołatajmin
"Jestem nadzieją białych"
Ifjunołatajmin

@straatveger
Wypowiadasz się, choc pewnie nie miałeś z tą grą styczności, więc tą idiotyczną krytykę zachowaj dla siebie.
Wypowiadasz się, choc pewnie nie miałeś z tą grą styczności, więc tą idiotyczną krytykę zachowaj dla siebie.
Ten 'manager' co jest przy wzmiance o Tysonie nazywa się Ziggy Król i jes to nawiązanie do Dona Kinga, gość ma nawet taką samą fryzurę.
Mi to się jeden charakterystyczny polski motyw zapadł w pamięci:
1:45
Podobny do znanego filmiku "ide albo nie ide|"
1:45
Podobny do znanego filmiku "ide albo nie ide|"

Mój ulubiony easter egg. W Hitman 4 było tego masa. Od różnych tańców, ochroniarzy wąchających majtki córki swojego szefa, gwardzistów tańczących kankana, szczury grające w pokera po statek pełen zombie. Nieźle to wygląda jak światowej klasy zabójca przychodzi dokonać swój kontrakt ale przedtem powywija trochę na parkiecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie