👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziobak napisał/a:
Skyrim wyglądał przeciętnie, bo hula na kilkuletnim silniku, ale moderzy zrobili z tą grą prawdziwe cuda.
Na konsoli sobie nie zmodujesz, chyba że masz rgh, a Wiesiek od razu wychodzi na kompa i konsole nowej generacji, co oznacza że i pctowcy i konsolowcy dostaną grę w zajebistej jakości.

To chyba rzeczywiście jest Vesemir, skoro robią mu concept arty. Niemniej jednak, głos ma chyba talarowy.

Ciekawostka, każde zdanie użyte przez Geralta w tym filmiku jest cytatem z książki

Ktoś tutaj wspomniał Skyrima? Ta przechajpowana gierka koło Wiedźmina nawet nie stała, oprócz grafiki nie ma startu w żadnym elemencie, to pustak w pięknym opakowaniu. Nawet znak rozpoznawczy gry (fus-ro-dah) zerżnęli z... Wiedźmina. Który na ekranach komputerów posługiwał się bliźniaczym znakiem Aard kilka lat wcześniej.

Rozenek zawsze na propsie, a jak ktoś powie że Żebrowski byłby lepszy to niech sobie sam sznur zawiesi na gałęzi. Deska z jednej bajki na Cartoon Network lepiej grała niż Żebrowski.
Ale jak to? Tak bez wychędożenia tej dziewoi w podzięce za dobry gest?

Coś czuje że będzie zajebiste ! I cieszy mnie to że to Polskie arcydzieło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie