Gameplayowy trailer Wiedźmina 3. Potrzebuję nowego komputera
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zet.
2013-06-10, 21:52
@up
Niech żyje Wielka Polska sprzed Mieszka I !
konto usunięte
2013-06-10, 21:54
No mam nadzieje, że to będzie taka RPGowa poprawka na Skyrim, który sprawił mi niesamowity zawód. Za to nigdy nie lubiłem Wiedźmina :O (gry). Open world i inne marketingowe pierdoły zapowiadają porządny tytuł. Chociaż jak tak popatrzeć na zapowiedzi Skyrim'a to może faktycznie nie powinienem sobie robić nadziei że W tym razem da radę -.-
Trzeba przyznać, że w Wiedźminach zawsze zajebiście przedstawiano Słowiańską kulturę, zwłaszcza w jedynce, Odmęty były genialne
konto usunięte
2013-06-10, 21:57
I wszystko to robione w moim mieście - duma mnie rozpiera ^^
konto usunięte
2013-06-10, 22:00
Temu co reprezentowali sobą Słowianie daleko do kultury
ja tam ciagle mam nadzieje ze sie dzieki tej grze w hollywoodzie zainteresuja sapkowskim i jego ksiazkami i bedzie w koncu na ich podstawie jakas pozadna produkcja
Powiedział przedstawiciel religii, która jeszcze niedawno nakazywała palenie "niewiernych" a jej wyznawcy srali na ulicy.
ps. Dodam jeszcze, że twój idol( w sumie mój też) Dmowski był dumny ze słowiańskiego pochodzenia
konto usunięte
2013-06-10, 22:05
To, że katolicy próbują wymazać kawałek naszej historii to dla Ciebie smuty?
konto usunięte
2013-06-10, 22:07
Nie widać kolosalnej różnicy w grafice. Jeśli w dwójkę grałem na max bez ubersamplingu to w trójkę na low-medium z pewnością da się pograć na moim obecnym sprzęcie. Oby tylko nie skopali optymalizacji.
"The last part of the legend"
Że koniec?! No to RED będzie musiał zrobić nową produkcję!
konto usunięte
2013-06-10, 22:10
gameplaye chyba z konsoli ale i tak wygląda zacnie!
konto usunięte
2013-06-10, 22:12
A wiecie w ogóle kim jest ten Sapkowski?
"W 2012 roku Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Bogdan Zdrojewski odznaczył go srebrnym medalem Gloria Artis[2]."
"Andrzej Sapkowski jest laureatem wielu nagród literackich polskich i zagranicznych, w tym Paszportu Polityki "
Pewnie nie bez powodu czerwoni go tak chętnie nagradzają mimo, że Ziemkiewiczowi czy Rymkiewiczowi do pięt nie dorasta.