Typowa wiązanka z Wiedźmina 2. Na początku gry mamy kilka lepszych i bardziej wysublimowanych, ale ta jest w miarę ostra
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Więcej takich monologów na mównicy sejmowej i obrady staną się ciekawe
Wiedzmin 2 to jeden z naszych najlepszych towarów eksportowych. Żadne tam Dragon Age czy skiepszczona Arcania. Mocne teksty, mocna gra i w ogóle zajebiście, że na jakimś polu jesteśmy najlepsi
Piwko !
Gra i tak jest zajebista mimo kilku nieistotnych wad. Jak by nie patrzeć jest to gra jedyna w swoim rodzaju , bez żadnych zrzynek z innego chłamu. No i oczywiście na własnym silniku redEngine. Myślę że w końcu polska scena gier komputerowych ma szansę zaistnieć na rynku. Przykładem jest chociaż bulletstorm który również zasłynął z mocnych dialogów.
mieszkam za granica, wie ktos skad moge zamowic wiedzmina przez internet? w Polskiej wersji jezykowej? z gory dzieki SADOLE!
teksty krasnoludów są lepsze "Myślałem, że mam w piwnicy bazyliszka, a to moja stara po węgiel zeszła"
jak będziesz grał dalej to w akt 1 w miescie gość ma dla ciebie wiadomość
to jest dopiero szyderka
to jest dopiero szyderka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie