dobry podkład muzyczny
a filmik pokazuje jak można bawić się dawnymi królami motoryzacji

Za rozp🤬alanie kaszli powinna być szyszka w dupę.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Zaraz zacznie się płacz, że maluszka rozwalili. Jak wam tak szkoda Polonezów Fiatów 125p i 126p to kupujcie odrestaurowywujcie i cieszcie się własną piękną maszyną!
mieszkałem w mieście i przeprowadziłem się z bloku do domku jednorodzinnego na wieś, jest nieporównywalnie lepiej
nie ma spin, i wszystko na luzie

przeprowadziłem się na chwilę na wieś /na dwa lata/. dla wszystkich zachwycających się ślizganiem po gównach mam kilka pytań:
czy nie wp🤬la Was jak wracacie zj🤬i po pracy a jakiś buc pierdzi Wam pod oknem jakimś motorkiem?
czy sobota pod budą z piwem jest tak zajebista?
czy wp🤬l deską na wiejskiej imprezie to sens życia?
czy jak w zimie jest awaria prądu i klekoczecie jajami z zimna to jesteście szczęśliwi?
@up: nie ma spin? wszystko na luzie? poczekaj aż się nie spodobasz miejscowym a będziesz sp🤬alał szybciej niż sądzisz.
czy nie wp🤬la Was jak wracacie zj🤬i po pracy a jakiś buc pierdzi Wam pod oknem jakimś motorkiem?
czy jak w zimie jest awaria prądu i klekoczecie jajami z zimna to jesteście szczęśliwi?
@up: nie ma spin? wszystko na luzie? poczekaj aż się nie spodobasz miejscowym a będziesz sp🤬alał szybciej niż sądzisz.
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
1 Nie bo w motorku buc nie ma świateł i po nocy nie jeździ
2 Nie zawsze wolny czas spędza się chlając
3 zakładając że to my mamy tą deskę i lejemy miastowych to tak
4 Awarie w dzisiejszych czasach prawie nie występują i palimy węglem
5 Z takim podejściem to dziwię się że wytrzymali z Tobą aż 2 lata
2 Nie zawsze wolny czas spędza się chlając
3 zakładając że to my mamy tą deskę i lejemy miastowych to tak
4 Awarie w dzisiejszych czasach prawie nie występują i palimy węglem
5 Z takim podejściem to dziwię się że wytrzymali z Tobą aż 2 lata
ja też już chce wiosnę i pojeździć na motocyklu
fajna sprawa tak się wyszaleć i biorąc to pod uwagę że żadna stara baba nie przyjdzie ci p🤬lić żebyś uciekał bo zadzwoni na psy

Nudne to jest życie w mieście cieciu

podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJICytat:
przeprowadziłem się na chwilę na wieś /na dwa lata/. dla wszystkich zachwycających się ślizganiem po gównach mam kilka pytań:
hahahaha jak ześ Panicz z miasta to się nie dziwię że Cię pogonili

I to mi sie podoba. Pole, las, jakas zwirownia i droga, ktorej pewnie nawet na mapie nie ma. Chlopaki udowodnili ze mozna sie wyszalec niekoniecznie stwarzajac zagrozenie dla innych. Barany jezdzace 200 na tylnym kole przez srodek miasta powinni sie od nich uczyc.