👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jelonek perspektywy miał mizerne na przeżycie nie wiem co lepsze krokodylek czy hipcio przesrane to i to buuuu !
Ale samo nagranie to sztos i zajebjsta ilustracja łańcucha pokarmowego. Mam jednak niedosyt, bo byłem ciekawy rozstrzygnięcia.

tambus1111 napisał/a:
jelonek perspektywy miał mizerne na przeżycie nie wiem co lepsze krokodylek czy hipcio przesrane to i to buuuu !
Hipopotam zaatakował krokodyla raczej dlatego, że wszedł na jego rejon, nie dlatego żeby go zjeść. Często mięsożerne zwierzęta są atakowane tylko dlatego, że stanowią zagrożenie. Mało prawdopodobne, że jelonek zostałby zaatakowany przez hipcia.
Hipopotam to jedno za najbardziej agresywnych i terytorialnych zwierząt roślinożernych.
hipopotamy nie jedza krokodyli. toleruja sie nawzajem. rzadko do czegos dochodzi.

Hipopotamy nienawidzą krokodyli i to zostało udowodnione wielokrotnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie