Nikt by tak nie zrobil, bo nalezaloby zjebac kierowce tego azjatyckiego mercedesa na dole. Moze nawet to ten co filmowal, zeby dojebac somsiadowi. Czyli wk🤬ic zgodnie ze zj🤬ym prawem ustalanym przez debili zazwyczaj.
Każdy kto robił prawko w czasach gdy ćwiczyło się na dużym fiacie i polonezie robi to jedną ręką i bez czujników.
zadol napisał/a:
Każdy kto robił prawko w czasach gdy ćwiczyło się na dużym fiacie i polonezie robi to jedną ręką i bez czujników.
kwestia wprawy i wyczucia szerokości i długości auta, nic więcej
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA
PrezesTegoBurdelu napisał/a:
kwestia wprawy i wyczucia szerokości i długości auta, nic więcej
nie sądzę.... baba(nie każda), tera i chłop musi sobie czasami obrócić w głowie, w którą to stronę ma kręcić kierownicą cofając...
albo jak podjezdza na stację pod dystrybutor OJEJ wlew mam z drugiej strony, obrócę się... i co dalej wlew paliwa jest z drugiej strony.....
Od roku użytkuje na codzień pick-upa i powiem wam że nie ma lepszej nauki wyczucia pojazdu niż takie 6m bydle którym po prostu MUSISZ się nauczyć manewrować, imho testy na prawo jazdy powinny być na jak największych maszynach a nie na jakiś piździkach bo potem jeden ciołek z drugim ma panikę w oczach jak musi się zmieścić w uliczce 2,20cm przy pojeździe 1,80cm
re-vill napisał/a:
Od roku użytkuje na codzień pick-upa i powiem wam że nie ma lepszej nauki wyczucia pojazdu niż takie 6m bydle którym po prostu MUSISZ się nauczyć manewrować, imho testy na prawo jazdy powinny być na jak największych maszynach a nie na jakiś piździkach bo potem jeden ciołek z drugim ma panikę w oczach jak musi się zmieścić w uliczce 2,20cm przy pojeździe 1,80cm
To w ogóle zdawalność by siadła już całkowicie. Idź na plac egzaminacyjny i postój godzinę to zobaczysz jak matoły łuku Yariską nie zrobią. Ostatnio obserwowałem to na osiem osób 3 opuściły plac.
re-vill napisał/a:
Od roku użytkuje na codzień pick-upa...
ja ci sie zyje z mikropenisem?
IOI napisał/a:
ja ci sie zyje z mikropenisem?
Przesadzasz. Jestem leśnikiem i u mnie to normalne auto użytkowe - duży prześwit, 4x4, opony A/T ...
Jeb!
A tam baba!
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
A tam baba!

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."