Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
ProVVe 2013-08-10, 0:51 1
ten czarny też mi tak pedałem zalatuje... Co on tak tego ryja cieszy... Siła, stejki i fiułel!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 9:58 1
"Autorze skąd Ty się urwałeś, że nazywasz to "wielką tajemnicą"? Trzeba wbijać i się nie bać. W każdej dziedzienie sportowej doping jest na początku dziennym, wyjątkiem od reguły są tylko nasi piłkarze - im juz nic nie pomoże "

Najwyraźniej nie doświadczyłeś wcześniej potęgi sarkazmu wybaczam
Zgłoś
katasz13 2013-08-10, 10:48 2
1:40 dupa w tle:P
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:15 2
Manipulator napisał/a:

Nie wnosisz nic do tematu.

To jest już was dwoje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:16
Nie wiem o czym mówili bo z tylu dobre dupy chodzą XD
Zgłoś
Taumantis 2013-08-10, 18:29 1
nie chciałbym takich mięśni. Z jednej strony kalectwo dla sportu, z drugiej strony... sport kaleków. Rozumiem ciężka praca, że ci ludzie mają prawo robić co chcą ^^ ale kulturystyka powinna pójść w naturalny wygląd mięśni, a nie w pompę. Do tego niestety widać, że panowie mają trochę mało rozumu, ale oby to nie było przez specyfiki
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:31 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:33
Ten prowadzący od tego koksu stracił piątą klepę... normalnie świr z certyfikatem
Zgłoś
KMD 2013-08-10, 18:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:38 1
Manipulator napisał/a:

Już ci coś mówiłem. Zamknij pysk.

Haha jaka spinka sterydziarza, wyluzuj pysiu i zaaplikuj sobie szprycę w cewkę, od razu ci przejdzie
Zgłoś
pylaochos 2013-08-10, 18:47 1
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Haha jaka spinka sterydziarza, wyluzuj pysiu i zaaplikuj sobie szprycę w cewkę, od razu ci przejdzie

Ból dupy wykryty.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 19:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 19:06 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 19:33 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem