📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27

ten czarny też mi tak pedałem zalatuje... Co on tak tego ryja cieszy... Siła, stejki i fiułel!

"Autorze skąd Ty się urwałeś, że nazywasz to "wielką tajemnicą"? Trzeba wbijać i się nie bać. W każdej dziedzienie sportowej doping jest na początku dziennym, wyjątkiem od reguły są tylko nasi piłkarze - im juz nic nie pomoże "
Najwyraźniej nie doświadczyłeś wcześniej potęgi sarkazmu
wybaczam
Najwyraźniej nie doświadczyłeś wcześniej potęgi sarkazmu

Manipulator napisał/a:
Nie wnosisz nic do tematu.
To jest już was dwoje.

nie chciałbym takich mięśni. Z jednej strony kalectwo dla sportu, z drugiej strony... sport kaleków. Rozumiem ciężka praca, że ci ludzie mają prawo robić co chcą ^^ ale kulturystyka powinna pójść w naturalny wygląd mięśni, a nie w pompę. Do tego niestety widać, że panowie mają trochę mało rozumu, ale oby to nie było przez specyfiki

Ten prowadzący od tego koksu stracił piątą klepę... normalnie świr z certyfikatem

Manipulator napisał/a:
Już ci coś mówiłem. Zamknij pysk.
Haha jaka spinka sterydziarza, wyluzuj pysiu i zaaplikuj sobie szprycę w cewkę, od razu ci przejdzie

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Haha jaka spinka sterydziarza, wyluzuj pysiu i zaaplikuj sobie szprycę w cewkę, od razu ci przejdzie![]()
Ból dupy wykryty.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie