👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie widzimy pierwsze skutki edukacji na tzw. na odległość.
Co raz wincyj psychopatów na ulicach polskich miast.
McQurwa napisał/a:
Właśnie widzimy pierwsze skutki edukacji na tzw. na odległość.
Chyba idiotów a nie psychopatów...
Pisze się: "Twoje wina". Najlepsze w tym wszystkim jest to, że najbardziej zaangażowane w takie akcje są paszczury, których nikt by nie tknął, nawet kijem przez szmatę.
Pralpunkt napisał/a:
Stare
Słabe
Do pieca
Nie rozumiem, po jaka cholerę siebie tu opisujesz ? Co jeszcze bardziej zastanawia, jakie barany dają za to piwa ?! Co to ma być kółko wzajemnej adoracji ? Czy grupa wsparcia dla osób z niską wartością opałową ?
Był to post religijny, czy ateistyczny? Bo nie wiem, z kogo się teraz śmieję.
Ja myślę, że chodzi tu o nakaz rodzenia dzieci z 4 nogami i 3 ręcami
Po prostu nie można tego gówna usunąć, tylko rodzić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie