Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rojek247 2023-04-09, 17:33 44
Jak widać Włochy się nie p🤬lą i pokazują dominację nad ne🤬dami
Zgłoś
ritu4l 2023-04-09, 17:56 13
Ne🤬dy w strachu łaaaa

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Puncherfaust 2023-04-09, 18:06 1
Proszę o więcej informacji! To na pewno Włochy? a jeśli nawet, to czy to nie żadne ustawione przedstawienie itp.
Zgłoś
Korcipała 2023-04-09, 18:20 6
Jak byłbym czarny to bym z tamtąd sp🤬olił wpław do afryki
Zgłoś
TRQPL 2023-04-09, 18:34 6
Już wole patokatoli niż te ekologicznotęczowe z🤬by

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Gunter88 2023-04-09, 19:38
Puncherfaust napisał/a:

Proszę o więcej informacji! To na pewno Włochy? a jeśli nawet, to czy to nie żadne ustawione przedstawienie itp.

Prosze bardzo;

youtube.com/watch?v=HowLIoBPAJY
Zgłoś
bercisko 2023-04-09, 20:05 8
Podoba mi się ten ne🤬dalny strach przed batem w ich oczach
Zgłoś
vasik 2023-04-09, 20:32 3
Jakie to jest piękne, ja chce tam być w przyszłym roku!!
Zgłoś
blacov 2023-04-09, 21:01
To napewno Wlochy. Nie wiem czy ktos ogladal lub pamieta byl taki zajebisty serial Gomorrah, o wloskiej mafii i tam tez byla taka procesja.
Zgłoś
marcin1988r8 2023-04-09, 23:03
K🤬a jak ja to szanuje nawet jesli to zwykly fejk to kazde klamstwo ma w sobie ziarnko prawdy i ja w to wierze !!!!!
Zgłoś
kamuha 2023-04-10, 0:26 11
marcin1988r8 napisał/a:

K🤬a jak ja to szanuje nawet jesli to zwykly fejk to kazde klamstwo ma w sobie ziarnko prawdy i ja w to wierze !!!!!

Puncherfaust napisał/a:

Rojek247 napisał/a:

Jak widać Włochy się nie p🤬lą i pokazują dominację nad ne🤬dami

Wam kaptur kojarzy się jedynie z KKK? Smutne w ch..j.
Murzynce się nie dziwię. Nie spodziewalbym się po niej znajomosci matematyki na poziomie gimnazjum a co dopiero mowić o geografii czy znajomości historii cywilizacji zachodniej. wy natomiast jako jej przedstawiciele powinniście ją znać. Ehh. Juz nawet nie chce mi sie was wyzywać.
Czy naprawdę tak ciężko było uważać w szkole na lekcjach historii?
Poczytajcie o bractwach chrześcijańskich i kultywowania kilkusetletniej tradycji obrzędów religijnych. To bylo zanim ktokolwiek zainteresowal się murzynami. Nie bylo rasizmu bo nie bylo tez i czarnych. Wszyscy mieli ich głęboko w dupie.

Procesje, parady mozna zobaczyc nadal w kilku krajach ( Wlochy, Portugalia, Hiszpania, Francja i kilka mniejszych ).

Ponizej droga krzyzowa z wczoraj- w procesji szli nawyzsi przedstawiciele panstwa.

Zgłoś
Konto usunięte 2023-04-10, 0:54 7
Hahahahaha! Sadolowe rasisty-przygłupy się mało nie posrały z radości

To akurat tradycja katolicka praktykowana m.in. w Hiszpanii, która z KKK nie ma nic wspólnego.

No, to teraz powycierać co obspermiliście i następnym razem się przykładać do lekcji
Zgłoś
ratford 2023-04-10, 9:11 3
mwaski napisał/a:

Hahahahaha! Sadolowe rasisty-przygłupy się mało nie posrały z radości
To akurat tradycja katolicka praktykowana m.in. w Hiszpanii, która z KKK nie ma nic wspólnego.
No, to teraz powycierać co obspermiliście i następnym razem się przykładać do lekcji

to pewnie te ukraińskie trolle, co wszędzie piszą jaka to ukraina dobra
Zgłoś
Folur 2023-04-10, 13:19 1
kamuha napisał/a:

Wam kaptur kojarzy się jedynie z KKK? Smutne w ch..j.
Murzynce się nie dziwię. Nie spodziewalbym się po niej znajomosci matematyki na poziomie gimnazjum a co dopiero mowić o geografii czy znajomości historii cywilizacji zachodniej. wy natomiast jako jej przedstawiciele powinniście ją znać. Ehh. Juz nawet nie chce mi sie was wyzywać.
Czy naprawdę tak ciężko było uważać w szkole na lekcjach historii?
Poczytajcie o bractwach chrześcijańskich i kultywowania kilkusetletniej tradycji obrzędów religijnych. To bylo zanim ktokolwiek zainteresowal się murzynami. Nie bylo rasizmu bo nie bylo tez i czarnych. Wszyscy mieli ich głęboko w dupie.
Procesje, parady mozna zobaczyc nadal w kilku krajach ( Wlochy, Portugalia, Hiszpania, Francja i kilka mniejszych ).
Ponizej droga krzyzowa z wczoraj- w procesji szli nawyzsi przedstawiciele panstwa.

o czym ty k🤬a p🤬lisz......??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie