Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed Wczoraj 11:54 16
Krata snopków dla byczka! Sprawił się 💪
Zgłoś
mynameisgod Wczoraj 12:03 5
super akcja, narozrabiał jak się tylko dało
bravo i piwo dla Pana Byka
Zgłoś
guliusz Wczoraj 13:25 3
Miód na moje oczy
Zgłoś
T... Wczoraj 13:47 3
Trzeba przyzna c że sę w tańcu nie p🤬li. Kawał solidnej roboty. Mam nadzieję że, po wszystkim, dostał dodatkowa porcję paszy.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Wczoraj 13:53 2
Ktoś chyba przyciął na materiale i te barierki zrobił dla ozdoby, a nie dla ochrony.🙂
Ale byczek swoją robotę wykonał bardzo ładnie.🙂
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 13:58 5
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ktoś chyba przyciął na materiale i te barierki zrobił dla ozdoby, a nie dla ochrony.🙂

Materiał poszedł do proboszcza, na nową wiatę, żeby było gdzie ministranrów zapraszać na gryla (😋), a ogrodzenie zrobili ze sklejki i trytytek, dla niepoznaki... 😉

K🤬a nie wiedziałem że na Podlasiu corridy organizują... 😳
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Wczoraj 14:02 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Materiał poszedł do proboszcza, na nową wiatę, żeby było gdzie ministranrów zapraszać na gryla (😋), a ogrodzenie zrobili ze sklejki i trytytek, dla niepoznaki... 😉
K🤬a nie wiedziałem że na Podlasiu corridy organizują... 😳

Od kiedy to nazywają grillem? Myślałem że to zwykle j🤬ie. 😃
Zgłoś
mazga50 Wczoraj 15:54
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ale byczek swoją robotę wykonał bardzo ładnie.🙂

Z PCV.
Zgłoś
matmus95 Wczoraj 16:05
nie kumam tego, przecież wiedzą, że zapewne przynajmniej jeden będzie mial dziure w bebechach albo szyi a i tak się na to piszą. A byk w sumie jak to byk jest narowisty
Zgłoś
Gitrix Wczoraj 16:45 1
Byczek jak z Królika Bugsa.
Zgłoś
SpalonyŻymianin Wczoraj 18:14 1
Pocisnął z nimi jak zomo z robolami w "81

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
elim Wczoraj 18:53
Byk po prostu zapewnił im rozrywkę na jaką czekali, a nawet więcej, bezpośrednie obcowanie z nim.
Zgłoś
hall525 Wczoraj 19:52
Takie samo zj🤬 ie umysłowe jak hindusi i pociągi. Pewnie potajemnie marzą o byczej pale.
Zgłoś
Okrutnik6 Wczoraj 20:21 1
Oni się nigdy nie nauczą Tak czy siak byk jak zwykle nie zawiódł i dał niezły występ.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie