Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-04-22, 11:54 30
Krata snopków dla byczka! Sprawił się 💪
Zgłoś
mynameisgod 2025-04-22, 12:03 9
super akcja, narozrabiał jak się tylko dało
bravo i piwo dla Pana Byka
Zgłoś
T... 2025-04-22, 13:47 5
Trzeba przyzna c że sę w tańcu nie p🤬li. Kawał solidnej roboty. Mam nadzieję że, po wszystkim, dostał dodatkowa porcję paszy.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-22, 13:53 4
Ktoś chyba przyciął na materiale i te barierki zrobił dla ozdoby, a nie dla ochrony.🙂
Ale byczek swoją robotę wykonał bardzo ładnie.🙂
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-22, 13:58 8
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ktoś chyba przyciął na materiale i te barierki zrobił dla ozdoby, a nie dla ochrony.🙂

Materiał poszedł do proboszcza, na nową wiatę, żeby było gdzie ministranrów zapraszać na gryla (😋), a ogrodzenie zrobili ze sklejki i trytytek, dla niepoznaki... 😉

K🤬a nie wiedziałem że na Podlasiu corridy organizują... 😳
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-22, 14:02 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Materiał poszedł do proboszcza, na nową wiatę, żeby było gdzie ministranrów zapraszać na gryla (😋), a ogrodzenie zrobili ze sklejki i trytytek, dla niepoznaki... 😉
K🤬a nie wiedziałem że na Podlasiu corridy organizują... 😳

Od kiedy to nazywają grillem? Myślałem że to zwykle j🤬ie. 😃
Zgłoś
mazga50 2025-04-22, 15:54 1
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Ale byczek swoją robotę wykonał bardzo ładnie.🙂

Z PCV.
Zgłoś
matmus95 2025-04-22, 16:05
nie kumam tego, przecież wiedzą, że zapewne przynajmniej jeden będzie mial dziure w bebechach albo szyi a i tak się na to piszą. A byk w sumie jak to byk jest narowisty
Zgłoś
Gitrix 2025-04-22, 16:45 1
Byczek jak z Królika Bugsa.
Zgłoś
elim 2025-04-22, 18:53
Byk po prostu zapewnił im rozrywkę na jaką czekali, a nawet więcej, bezpośrednie obcowanie z nim.
Zgłoś
hall525 2025-04-22, 19:52
Takie samo zj🤬 ie umysłowe jak hindusi i pociągi. Pewnie potajemnie marzą o byczej pale.
Zgłoś
Okrutnik6 2025-04-22, 20:21 2
Oni się nigdy nie nauczą Tak czy siak byk jak zwykle nie zawiódł i dał niezły występ.
Zgłoś
Tymonek 2025-04-22, 20:53
Chyba czymś go naszprycowali
Zgłoś
panar3 2025-04-22, 22:09
J🤬e latynoskie karaluchy. Ha, tfu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem