📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w Marsyfili muzułmańskiej taki piękny łuk tryumfalny stoi cały osrany i oszczany chyba tylko po to aby symbolizować upadek kultury zachodniej. Bądźmy dumni z tego że jesteśmy Polakami !
muszę przyznać że podniecają mnie te brytyjskie lochy czasem cikawe jakie bobry maja ?
Ale wiecie że to jest zdjęcie z planu filmowego?
który kręcił i występował "borat" a film się nazywa Grimsby.
Tilbury w Essex zostało przekształcone w miasto Lincolnshire więc to nawet nie jest Londyn

Tilbury w Essex zostało przekształcone w miasto Lincolnshire więc to nawet nie jest Londyn
Ta w rózowym to chyba przyjezdna bo cos niedożywiona jak na angielke.
pazuzu napisał/a:
Ale wiecie że to jest zdjęcie z planu filmowego? który kręcił i występował "borat" a film się nazywa Grimsby.
Filmy są kręcone w zasadzie na podstawie jakichś rzeczywistych wydarzeń. No, może poza filmami SF. Tak więc jakieś ziarenko prawdy w tym obrazku jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie