Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-28, 20:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dariusy 2013-09-28, 20:55 4
Jaki głupi , przecież widac że wszystkie to Żywce !
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-28, 20:57 7
Ja tam jestem abstynentem i filmik mnie niesamowicie zanudził, ale niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego wy pijecie i palicie taki syf. Serio. Gdybym palił, to tylko Black Devile czy te kolorowe Sobranie, a pić to bym pił tylko jakieś piwa na miodzie (Ciechan się to chyba nazywa). Jak kupuję batona, to najlepszej jakości, jak kupuję wodę to z dobrymi proporcjami wapnia i magnezu, a jak kupuje sok to bez cukru i z miąższem. A dlaczego wy nie kupujecie najlepszych piw, tylko pijecie coś, co stoi na 3-4 półce od dołu pod względem smaku itp.?

Żaden troll, pytam się na poważnie
Zgłoś
Tafariel 2013-09-28, 21:12 8
helmanss napisał/a:

Piwo to ciecz dla hołoty. Lepiej napić się herbaty albo kakao - MNIAM!

W kakao to cię pchają
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-28, 21:14 1
czasami ma się smaka na wyszukane piwko, np, w/w miodowe, wszelkiej maści pszeniczniaki, które mają jednak dość charakterystyczny smak, a czasami na najzwyklejsze i przy tym całkiem przyzwoite piwo o standardowym smaku i fajną goryczką, jak np. Tyskie Jeszcze inny woli mocnego 9% browara czy jakiegoś ciemnego portera za 3zł. Co komu smakuje, nie każde piwko koncernowe jest złe, a nie zawsze mam ochotę wydawać 20zł na czteropak... To dość sporo na studencki budżet
Zgłoś
nevon 2013-09-28, 21:19
@DUST DEVIL

Ciekawe jak to jest kupować sok bez cukru, ja jeszcze takiego w życiu nie widziałem ...
Zgłoś
kyk 2013-09-28, 21:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-28, 21:30
Za niedługo będą robić testy papierów toaletowych...
Zgłoś
avic 2013-09-28, 21:42
@DUST DEVIL - skończy się dofinansowanie rodziców, albo ciepła spokojna posadka to zrozumiesz Póki co smacznych snikersów zagryzanych ori pringlesami życzę

edit: zapomniałem, że mamy trolla na pokładzie. Cofam wypowiedź
Zgłoś
Black Snake 2013-09-28, 21:51
Zgłoś
Ptoon 2013-09-28, 22:00 6
Ha DUST DEVIL to już wiem dlaczego w twoich komentarzach tyle lewackiego jadu . 21 lat nie pijesz, nie palisz... Jesteś na sadolu ponad 2 lata i postawiłeś tylko 3 (słownie: trzy) piwa. Jesteś tak sztywny, że na wszelki wypadek to napisze - potraktuj to jak prztyczek w nos, bo nie będę czytał elaboratu na temat tego co wyciągniesz z moich komentarzy.
Zgłoś
Putis 2013-09-28, 22:37
To teraz czekamy na pozew sądowy od Warkołowa
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-28, 22:56 2
27 minut i zero cycków lub driftujących McLarenów? Powodzenia życzę...

DUST DEVIL napisał/a:

Gdybym palił, to tylko Black Devile czy te kolorowe Sobranie, a pić to bym pił tylko jakieś piwa na miodzie (Ciechan się to chyba nazywa).

Tyle lat paliłem i nawet nie słyszałem o tych markach. Piwo na miodzie? Znaczy się jakieś słodkie? To, to nie jest piwo. Pilsner to jest piwo. Jako abstynent prawdopodobnie nie wiesz o jakim smaku mówię.
Powiedz coś o seksie, bo czuję, że też mnie rozbawisz. Tylko żeby to nie było "gdybym zapinał to tylko Kate Middleton".
Zgłoś
Vouriel 2013-09-28, 23:14 1
Panowie bez przesady, nie wszystkie piwa regionalne są drogie, choćby Ciechany wyborne drogie nie są a jakość znacznie wyższa od zaprezentowanych powyżej(ostatnio trochę słabiej ale i tak dobrze).
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-28, 23:33 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem