Cały kanał jest godny polecenia.
Ja tam jestem abstynentem i filmik mnie niesamowicie zanudził, ale niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego wy pijecie i palicie taki syf. Serio. Gdybym palił, to tylko Black Devile czy te kolorowe Sobranie, a pić to bym pił tylko jakieś piwa na miodzie (Ciechan się to chyba nazywa).Jakbym r🤬ał kobiety to tylko te najładniejsze. Jak kupuję batona, to najlepszej jakości, jak kupuję wodę to z dobrymi proporcjami wapnia i magnezu, a jak kupuje sok to bez cukru i z miąższem. A dlaczego wy nie kupujecie najlepszych piw, tylko pijecie coś, co stoi na 3-4 półce od dołu pod względem smaku itp.?
Żaden troll, pytam się na poważnie![]()
hehe... kto powiedział, że podałem nieświadomie
BTW: od zapostowania mojego tematu dostałem 85 polubień mojego postu, co oznacza, że 85 sadoli też pokazało swoje prawdziwe twarze :3
A dwa, kto się śmiał? Bo z tego co pamiętam to wtedy zgarnąłem ponad 2000 piw i respekt gimbusów
Gram w tenisa,
studiuję w UK, posługuję się 5 językami, mam ch*jową pracę za zajebiste pieniądze i po godzinach śmieje się z takich jak ty kiedy dostają bulu dupki raz po raz bo mam Najpopularniejszego Żyda Świata w avatarze.
No ale ty jak taki jesteś kozak to zapostuj swojego FB, chociaż pewnie jesteś pryszczatą p*zdeczką, która nawet FB nie ma, bo nie miałaby kogo dodać do znajomych
Co do moich historyjek to polecam zapoznanie się z moją sygnaturą. trololololo. Jakie to słodkie kiedy ty razem z kapralem sracie i próbujecie doszukać się niespójności w mojej historii, a ja po prostu dodaję jakieś szczegóły z dupy wyjęte. Nawet nie wiecie ile wagonów beki mi zapewniliście. Ale szacunek za tak uważne śledzenie przebiegu kariery mojego "taty"