👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

okar19 napisał/a:
Nic nie było pod "wieloryb"!
trzeba było wpisać "walenie" tego tu jest wc🤬j

YanioL napisał/a:
To nie jest kajak, tylko chyba katamaran(?) jednakże mogę się mylić
![]()
Nie wiem, nie jestem ekspertem, bazowałem na oryginalnym tytule filmu w którym było napisane "canoe"

Wypłyńcie na wody gdzieś gdzie są rekiny i do tej wody wejdźcie. Gdzie jest ta Wasza władza nad innymi zwierzętami którą dał Wam Bóg? Katoliccy idioci.
Miczok13 napisał/a:
Wypłyńcie na wody gdzieś gdzie są rekiny i do tej wody wejdźcie. Gdzie jest ta Wasza władza nad innymi zwierzętami którą dał Wam Bóg? Katoliccy idioci.
Ruch Pedałów powoli rozwija swoją bojówkę na sadisticu....
Ale wy sracie wszyscy z tym, że coś mogło już być... Jak było to było, wyjebią i tyle. Na c🤬j drążyć temat?
elkelk napisał/a:
Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu...
jak to jest wg ciebie suchy ocean, to pokaż mi mokry
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie