📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

brylant1412 napisał/a:
mój dezodorant pod pachy jest mocniejszy
Nie wiem co was tak dziwi. Ja już mnóstwo sytuacji widziałem gdzie gaz niestety nie zadziałał jak "kula w łeb" tylko z 15 sekund trzeba poczekać... W tym czasie to przeciętny Da Silva odetnie łeb temu co gazem psiknął a dopiero potem powie ehhh jak piecze. To bardzo ważne by wiedzieć że gaz nie działa jak kula w łeb i pomyśleć co jeszcze będziemy robić w ciągu tych kilkunastu sekund.
Tacy ludzie powinni być izolowani od społeczeństwa!
Przecież koleś jest w takim amoku że nawet nie bierze pod uwage że będzie musiał oddać pieniądze za tą dacie
Wiem że auto nic nie warte ale sam fakt.
Przecież koleś jest w takim amoku że nawet nie bierze pod uwage że będzie musiał oddać pieniądze za tą dacie

Wiem że auto nic nie warte ale sam fakt.
pozbawił samochód szyb a mógł wyjąć nóż i go zastrzelić.
Kierowca zawinił a samochód zlinczowali. Sprawiedliwość tłumu.
Bez procesu, bez sądu.
Kierowca zawinił a samochód zlinczowali. Sprawiedliwość tłumu.
Bez procesu, bez sądu.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Nie wiem co was tak dziwi. Ja już mnóstwo sytuacji widziałem gdzie gaz niestety nie zadziałał jak "kula w łeb" tylko z 15 sekund trzeba poczekać... W tym czasie to przeciętny Da Silva odetnie łeb temu co gazem psiknął a dopiero potem powie ehhh jak piecze. To bardzo ważne by wiedzieć że gaz nie działa jak kula w łeb i pomyśleć co jeszcze będziemy robić w ciągu tych kilkunastu sekund.
Gaz działa od razu ale przeciwnik musi mieć oczy otwarte i oczywiście trzeba nim trafić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie