👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor napisał/a:
Nagraj jeszcze jak pięknie robić kupę piesek został nauczony.
A co?
Nigdy kangura w Polce nie widziałeś?
I to jest prowidłowo wyszkolony pies, a nie jakiś wioskowy burek kąsający wszystko łącznie z właścicielem, gdy dostaje jeść raz na tydzień

Szacuneczek!!! Widać dużo pracy włożone w ułożenie psa. Piwerko leci!!!!
Kiedyś widziałem pewien filmik gdzie koleś siedział na ławce a pod nim jego wyszkolony pies, jak ktoś chciał się przywitać to nie atakował, co innego jak ktoś podniósł rękę na właściciela. Dałby rade ktoś podesłać link?

8765tj napisał/a:
To jest prawidłowo wyszkolony owczarek niemiecki użytkowy, eksteriera ciężko tak nauczyć'I to jest prowidłowo wyszkolony pies, a nie jakiś wioskowy burek kąsający wszystko łącznie z właścicielem, gdy dostaje jeść raz na tydzień
![]()

Nie, to Niemiecki wilczasty albo użytkowy, takie biorą do policji.
to jest Malinois... i najczęsciej właśnie maliniaki idą do policji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie