Do "Roty" największą miłością pała... - Stefan nie wiedział, dlaczego zaledwie po wygłoszeniu pierwszej strofy jego nowego poematu patriotycznego, dostał od jednej ze słuchających go koleżanek w pysk...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brak komentarzy ? Widocznie musisz wytłumaczyć ...
Bo u staruszek - "...panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,..."
konto usunięte
2012-09-16, 18:19
hudziel napisał/a:
A co tu tłumaczyć ? jak nie zrozumiałeś przeczytaj kolejny raz, zwracając uwagę na dwa pierwsze słowa.
konto usunięte
2012-09-16, 19:43
Dam piwo, niech myślą, że zrozumiałem...
hudziel napisał/a:
Cóż poradzić? Taki się urodziłeś.
konto usunięte
2012-09-18, 8:47
3 razy czytałem, żeby szczaic, albo wczesnie albo glupim
konto usunięte
2012-09-18, 19:46
Powiedzmy że Dorota by mogła zczaić
konto usunięte
2012-09-18, 19:50
Tak szczerze nie chciałbym aby ktoś mnie zacytował i wkleił obrazek z Captainem Obviousem. Ale napiszę to: "Doroty największą miłością- pała".
konto usunięte
2012-09-18, 19:51
Ło i żem zrozumiał

Znaczy, że nie jestem taki głupi jak myślałem?
"Doroty najwieksza miłoscia pała"
konto usunięte
2012-09-18, 20:02
@up popsułeś gimbusom całą zabawe :|
Zastanawia mnie fenomen tego typu "kawałów". Wystarczy jakaś gra słów, skojarzenia, niezamierzone połączenia wyrazów i niby ten "rzard" ma być od razu śmieszny, bo taki oryginalny? Pff...
nuda... ale czego się można spodziewać po tym wstawiającym?
Ahaaa że niby Dorota? haahahahahhahahahhaha