P🤬lony fiskalizm...
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
nie dam im juz ani grosika na tackę. Jeden moment w życiu sprawił, że uważam ich jedynie za pazernych facetów w czerni ;/
ngi21 napisał/a:
facetów w czerni ;/
Nie ufaj księdzu bo on jest czarny i kłamie

można by podrukować fałszywe 100 złotówki powrzucać im je a potem zgłosić na policje że obracają fałszywą gotówką
podpis użytkownika
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
czlapi napisał/a:
i przeniosą ich na inną parafiea potem zgłosić na policje że obracają fałszywą gotówką
k🤬a faktycznie zapomniałem że w naszym państwie te cholery mogą wszystko ale przynajmniej jedna "parafia" czy jak to się tam nazywa się pazery pozbędzie
podpis użytkownika
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?

czlapi napisał/a:
k🤬a faktycznie zapomniałem że w naszym państwie te cholery mogą wszystko ale przynajmniej jedna "parafia" czy jak to się tam nazywa się pazery pozbędzie
A tam ,k🤬a...Jako ateistyczna część mojej rodziny poprostu kościół i te całe datki ''na szczytne cele'' olewam...I dobrze się czuję

Cytat:
Drodzy parafianie!
Ciekawe, jaki odsetek katolików zna pierwotne znaczenie słowa parafianin.
Oznacza to nic innego jak: człowiek zacofany, ograniczony, niewykształcony, ciemny, bez ogłady itd.
Ciekawe, ilu zdaje sobie sprawę, że są tak naprawdę obrażani, nazywani tym słowem.
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984