👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na 100 milionów dolarów opiewa rekordowo wysoki kontrakt Ursusa. To blisko półtoraroczne przychody spółki. Firma podpisała umowę w Zambii. To już kolejny afrykański rynek podbity przez Polaków.
Nic tylko czekać na harda
..
Nic tylko czekać na harda

Jestem rolnikiem i jestem ekspertem. Takie bajki o rolnictwie to tylko lalusiom w blokach można wciskać. A ci 2 to reprezentacja typowego ćpunerstwa takiej dzielnicy ala Praga warszawska każdej gminy. Bo tak zachowujący się chłop w życiu nie dorobił by się takiego New Hollanda. Ba takiego "gada" jak się kupuje, to pracownikowi bo rolnik (czyt. Przedsiębiorca) ze względu na restrykcyjną biurokracje nie ma czasu na jazdę ciągnikiem nawet w takim komforcie. Oglądanie takich programów jak damy i wieśniaczki i rolnik szuka żony to mnie szlak strzela jak w krzywym zwierciadle pokazują przedsiębiorców rolnych.
@up szlag, nie szlak
I wystarczyło napisać ''Też jestem wieśniakiem i to tak naprawdę winda, wiem, bo sprawdzałem z synem.'' Dystansu troche...
I wystarczyło napisać ''Też jestem wieśniakiem i to tak naprawdę winda, wiem, bo sprawdzałem z synem.'' Dystansu troche...

Jak mają taki ciągnik to pewnie i z kilka wind na ranczu też mają. I to na własność.
Hahaha.
Dowcip starszy ode mnie, a mam dwójkę pełnoletnich dzieci.
Ale bawią tylko te żarty, które znamy
Dowcip starszy ode mnie, a mam dwójkę pełnoletnich dzieci.
Ale bawią tylko te żarty, które znamy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie