📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:53

nówka sztuka z firmowym pokrowcem na fotelach, ale sprawnych hamulcy brak na wyposażeniu
Kierowca skończony idiota. Zabił niewinna osobę, siebie też naraził na śmierć. A winny pewnie odjechal w p🤬du. Zero opanowania.
Sytuacja ciekawa z moralnego punktu widzenia - skośnooki żwirosracz wolał poświęcić jednego motop🤬karza i swój zestaw niż te dwójkę wymuszającą mu pierwszeństwo.
mógł walić prosto, byłby mniejsze starty, a tak to i tak rozjechał jakąś motop🤬kę, tylko że taką która nie zawiniła
shin69 napisał/a:
Sytuacja ciekawa z moralnego punktu widzenia - skośnooki żwirosracz wolał poświęcić jednego motop🤬karza i swój zestaw niż te dwójkę wymuszającą mu pierwszeństwo.
To była moja pierwsza myśl. Ale doszedłem do wniosku że zginęła niewinna osoba, samego siebie naraził na śmierć/zginął. A z tej dwójki i tak pewnie nic nigdy nie będzie.
Siedzenia w folii, żeby się nie pochlapały moczem. Doświadczony kierowca.
elim napisał/a:
mógł walić prosto, byłby mniejsze starty, a tak to i tak rozjechał jakąś motop🤬kę, tylko że taką która nie zawiniła
Nie istnieje motop🤬a, która nie zawiniła...🧐
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie