👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ matye raczej pisze się "wziąć", a nie "wźiąć" ty k🤬a umysłowy impotencie.

@wszyscy up
P🤬lone gimbusy, czy wy tak na serio, czy sobie jaja robicie?
jedno i drugie to nasiono
P🤬lone gimbusy, czy wy tak na serio, czy sobie jaja robicie?
jedno i drugie to nasiono

@wrobel242424 ja tak mówię . W warzywniaku
@Cembrowina właśnie że owoc...

@Cembrowina właśnie że owoc...

wrobel242424 napisał/a:
@matye, Magsurf
Skoro to jest dla was orzech, to rozumiem, że na pomidora mówicie jagoda?
na twojego starego mówimy jagoda

J🤬 wiewiórki szare! P🤬lone doprowadzają do zmniejszania populacji naszych rodzimych wiewiórek - rudych.
Strzelać do nich k🤬a! Jak nie z wiatrówki, to z procy.
Strzelać do nich k🤬a! Jak nie z wiatrówki, to z procy.
Mieszkam w osiedlowym bloku, na 3 piętrze. Wierzcie, lub nie, ale mi kiedyś, parę lat temu, latem wiewióra do pokoju wpadła przez okno i zaczęła pop🤬lać po ścianach, regałach i żyrandolu. To było rano i wybudziło mnie to, a akurat miałem kaca. Otwieram oczy, zerwany w szoku, bo hałas i coś mi rzeczy z półek na regale strąca. Patrzę, myślę - WTF?, k🤬a, co się dzieje i pierwsze co widzę, to wiewiórkę dyndającą nade mną na żyrandolu. Niecodzienny widok, gdy człowiek wybudza się na kacu. Zanim uwierzyłem w to co widzę, to już zdążyła zrobić maraton po mieszkaniu i uciekła tym samym oknem. Skubana jakimś cudem przybiegła z pobliskiego parku - po parapetach. Zwinne to jak diabli.

Jeszcze k🤬a w tak c🤬jowy sposób nie zmarnowałem 40 sek mojego życia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie