Mądra kobieta, aż miło zobaczyć i posłuchać <3 (tak, wiem, że fikcyjna, ale dajcie mi się nacieszyć mimo to)
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
corpo_kills_me napisał/a:
Musiało zaboleć. A dużo obciągnęłaś czarnych k🤬sów? Na chwilę się tylko oderwij żeby napisać ripostę.
K🤬a sorry ze tyle mi to zajęło ale dzisiaj to Twoja stara dostała jakiejś korby, tyle czarnych k🤬sow w jednym ryju to jeszcze nie widziałem. Jak masz geny po niej to pisz na priv, mam dla Ciebie robotę
Keta271 napisał/a:
K🤬a sorry ze tyle mi to zajęło ale dzisiaj to Twoja stara dostała jakiejś korby, tyle czarnych k🤬sow w jednym ryju to jeszcze nie widziałem. Jak masz geny po niej to pisz na priv, mam dla Ciebie robotę
Dobre. Wydaję mi się jednak, że to Twój mózg za wolno działa, że tak późno odpowiadasz. Za bardzo przeciążasz głowę r🤬ami w górę i w dół i teraz są efekty. Nie chcę mi się z Tobą już trochę pisać bo to jak wbijać patyk do gówna. Wychodzi na to, że poczułeś się urażony, że ktoś się śmieje z ciągnięcia murzyńskich fiutów i musiałeś zaznaczyć swoją obecność na portalu. Nie mam nic do Ciebie i to, że zlizujesz murzyńską spermę z podłogi jak Ci się przeleje w buzi jest mi całkowicie obojętne. Idź już spać żeby zagrzać łóżko tacie.
kamilz5 napisał/a:
Są czarni i j🤬e cz🤬chy. Trzeba umieć odróżniać jednych od drugich, choć w sumie to bardzo łatwe. Jak słychać małpie krzyki, widać małpie ruchy to są to j🤬e cz🤬chy. A jak widać człowieka nasyconego melaniną, pracującego, mówiącego normalnie i żyjącego sobie w spokoju, to jest to czarny.
Taaa... Jasssne...
Moze jeszcze odróżniasz cygana od roma?
Albo ż🤬dka od gudłaja?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!