nie da się tego obejrzec tylko raz
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Aż się wzruszyłem. Nie sądziłem , że jeszcze coś tak pięknego w swoim życiu zobaczę. Może kiedyś jeszcze wrócą czasy, w których każdy asfalt znajdzie się na właściwym miejscu.
Jeden z argumentów dlaczego teraźniejsze kino mi w ogóle nie wchodzi.
Gieros35 napisał/a:
Co to za perełka?
vider.info/dir/+dv1ms
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Buhahah... Dobre, ale prawda jest taka, że ta biała amerykańska mamuśka 6/10 w prawdziwym życiu oj🤬a by kolbe bez wahania temu alfa cz🤬chowi 9/10. Btw, dobrą muskulaturę ma p🤬lony nigger. Zazdro...
marcep napisał/a:
Aż się wzruszyłem. Nie sądziłem , że jeszcze coś tak pięknego w swoim życiu zobaczę. Może kiedyś jeszcze wrócą czasy, w których każdy asfalt znajdzie się na właściwym miejscu.
Nie żebym był rasistą ale asfalt powinien leżeć na ziemi.
[ Dodano: 2024-10-20, 20:18 ]
corpo_kills_me napisał/a:
Jedno jest pewne. To nie była p0lka.
To tylko Twoja stara, bez obaw.
Cz🤬chy były są i będą cz🤬chami nic nowego tylko cioty mają z tym problem
Janko napisał/a:
Cz🤬chy były są i będą cz🤬chami nic nowego tylko cioty mają z tym problem
I cz🤬chy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Są czarni i j🤬e cz🤬chy. Trzeba umieć odróżniać jednych od drugich, choć w sumie to bardzo łatwe. Jak słychać małpie krzyki, widać małpie ruchy to są to j🤬e cz🤬chy. A jak widać człowieka nasyconego melaniną, pracującego, mówiącego normalnie i żyjącego sobie w spokoju, to jest to czarny.
Baronessa napisał/a:
Buhahah... Dobre, ale prawda jest taka, że ta biała amerykańska mamuśka 6/10 w prawdziwym życiu oj🤬a by kolbe bez wahania temu alfa cz🤬chowi 9/10. Btw, dobrą muskulaturę ma p🤬lony nigger. Zazdro...
Już nie ma bo jest pewnie stary i otyły od macka