21 lat za 77 trupów spędzi w przytulnym hotelu:]
cela breivika
pokój socjalny i silownia z tym że siłownia prywatna dla breivika :]
i teraz chyba najlepsze sklep w pierdlu
i na koniec hala sportowa i gabinet dentystyczny :]
nic więcej chyba nie trzeba dodawać.
pozostaje zmienić obywatelstwo i zaj🤬 paru norwegów
Konto usunięte
2012-08-24, 16:22
Majster dobrze wiedział, w co się pakuje. Nice panned!
Do autora:
Skąd masz info?
Czy to jest więzienie w Skien? Jeśli tak to zostaniemy sąsiadami hahah.
Konto usunięte
2012-08-24, 16:32
Jutro z rana premiera Guild Wars 2... mam szansę żeby do tego czasu wsadzili mnie tam na najbliższy rok?
Konto usunięte
2012-08-24, 16:36
i wyroku słucha z uśmiechem na twarzy...
Konto usunięte
2012-08-24, 16:36
Dobra a teraz poważnie - ma ktoś dłuższe wycinki z ogłoszenia wyroku? Reakcji Breavika? Wk🤬ia mnie to, że j🤬y tvn24 pokazuje tylko ocenzurowane fragmenty.
"Pokój Socjalny" musi być dla niego straszną tragedią
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Konto usunięte
2012-08-24, 16:41
@lesny05 i po co powtarzasz identycznie słowo w słowo komentarz jaki już wcześniej padł? Swoją drogą równie głupi. Ciekawe czy jakby Tobie zabił matkę/ojca/rodzeństwo/dziewczynę/przyjaciół, to też byś tak rzucał "bahorami" na lewo i prawo. A już jakby byli wyznawcami islamu to pewnie byś szampana otwierał. Sadysta się k🤬a znalazł jeden z drugim. I reszta baranów im przyklaskująca.
Zeszyty, książki i pakować się bo za tydzień szkoła.
Konto usunięte
2012-08-24, 16:53
Ja p🤬lę ma lepszy pokój niż ja :/
Konto usunięte
2012-08-24, 17:10
C🤬j z tym gdzie będzie siedział, po takiej akcji raczej "współlokatorzy" nie dadzą mu spokojnie żyć
Konto usunięte
2012-08-24, 17:13
@ulthart: Zaj🤬 Norweskich młodych socjalistów, za to że ich starsi koledzy zrobili z Norwegi c🤬te królestwo...
Kruncher napisał/a:
C🤬j z tym gdzie będzie siedział, po takiej akcji raczej "współlokatorzy" nie dadzą mu spokojnie żyć
Racja.Pojęcie wolnosci jest względne.
"złota klatka" i tak zawsze bedzie klatką.A wolnosc jest najwazniejsza i nawet jakby miał do tego basen to i tak bedzie mu brakowac dobrego piwa,kobiety,wyjscia na spacer po miescie,spotkania z kumplami i mógłbym jeszcze wiele rzeczy wymienic.H🤬j mu w dupe niech siedzi zwyrodnialec p🤬lony.
podpis użytkownika
To Live Forever
Więzenie lepiej wyposażone niż niejedna polska szkoła. Założę się, że szkolne laboratoria mają lepiej wyposażone niż nasze uniwersyteckie... Polska to jednak jest 100 lat za Murzynami.
Konto usunięte
2012-08-24, 17:26