W Halden odsiaduje 250 więźniów, w obiekcie pracuje 350 pracowników.
Sale są wyposażone w TV i lodówki.
Wokół obiektu znajduje się 30 hektarów ogrodzonego lasu, gdzie więźniowie mogą chodzić na spacery bez nadzoru.
Każdy więzień ma prawo do spędzania 1,5 godziny dziennie na siłowni.
Każdy więzień dostaje 9 dolarów wynagrodzenia dziennie.
Mogą oni gotować własne posiłki.
Więźniowie mogą rozmawiać ze swoimi rodzinami 3 razy w tygodniu.

Sale są wyposażone w TV i lodówki.

Wokół obiektu znajduje się 30 hektarów ogrodzonego lasu, gdzie więźniowie mogą chodzić na spacery bez nadzoru.

Każdy więzień ma prawo do spędzania 1,5 godziny dziennie na siłowni.

Każdy więzień dostaje 9 dolarów wynagrodzenia dziennie.

Mogą oni gotować własne posiłki.

Więźniowie mogą rozmawiać ze swoimi rodzinami 3 razy w tygodniu.

luksus, można zaj🤬 pare c🤬tych, i pedałów i jeszcze żyć w luksusie

Plan sadysty:
Traf do norweskiego więzienia na 10 lat
Ćwicz 1,5 godzinny dziennie, zarabiaj 9 dolców dziennie, resztę czasów przeznacz na wszystkie możliwe kursy i ucz się wszystko co się da.
Po 10 latach wyjdź wysportowany, miej w kieszeni 100 tysięcy złotych oraz tysiąć piecęt ukończonych kursów. Wróć do kraju i napisz książkę o swoim życiu. Zostań celebrytą i żyj w luksusie.
Ćwicz 1,5 godzinny dziennie, zarabiaj 9 dolców dziennie, resztę czasów przeznacz na wszystkie możliwe kursy i ucz się wszystko co się da.
Po 10 latach wyjdź wysportowany, miej w kieszeni 100 tysięcy złotych oraz tysiąć piecęt ukończonych kursów. Wróć do kraju i napisz książkę o swoim życiu. Zostań celebrytą i żyj w luksusie.

Ja tak nawet k🤬a w domu nie mam.
To co napisałeś to jest resocjalizacja. Niestety w wielu krajach jest to niemożliwe i wręcz absurdalne w przypadku Breivika. Koleś zabił tyle osób z zimną krwią i trochę tu trudno mówić o resocjalizacji a wręcz łatwiej o dożywociu lub karze śmierci.
Moreq napisał/a:
Plan sadysty:
To co napisałeś to jest resocjalizacja. Niestety w wielu krajach jest to niemożliwe i wręcz absurdalne w przypadku Breivika. Koleś zabił tyle osób z zimną krwią i trochę tu trudno mówić o resocjalizacji a wręcz łatwiej o dożywociu lub karze śmierci.
jak ktoś zapewni mi tam przydział to przyznam się do zamachu w Smoleńsku!!!
Ja p🤬lę. Więźniowie nie powinni przypadkiem zap🤬lać, zakuci w łańcuchy, w kamieniołomach? Ta strona cywilizacji mnie zajebiście przeraża.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
k🤬a, tam za darmo mają lepszy wypoczynek niż u nas nad polskim morzem
i gdzie tu sprawiedliwość
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Ciekawe, ilu z nich wraca z powrotem... Słyszałem, że mniej niż w normalnych więzieniach.