Co oznacza skrót C. T. K. Z. G. G. ?
Co
To
K🤬a
Za
Gówno
Gimbusie
Co
To
K🤬a
Za
Gówno
Gimbusie

Co oznacza S.U.C.H.A.R ?
Socjalistyczna Uganda Chce Handlować Artykułami Rolniczymi
Socjalistyczna Uganda Chce Handlować Artykułami Rolniczymi

To znaczy, że zobaczyłeś demota, gdzie baba miała na sobie taką koszulke i udajesz, żeś dowcipny

thcm napisał/a:
Co oznacza skrót C. T. K. Z. G. G. ?
Co
To
K🤬a
Za
Gówno
Gimbusie
![]()
Wyr🤬ali cię w tym gimnazjum, że masz taki uraz?
rottunio napisał/a:
@up Tobie tylko kuchnia w głowie
Ciii.... lata nauki nie poszły w błoto
G.R.O.M
Grupa rumunów odśnieżająca miasto
Grupa rumunów odśnieżająca miasto
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA
@ZoltySamoistnyCzlowiek
Dalej chodzisz do gimnazjum, że się przyp🤬alasz?? Tam jest pierdle, serdel, burdel.
W skrócie trzeba bić k🤬y i złodzieji..
P.S Dziekuje Panu Ś.P Piłsudzkiemu za cytaty chociaż jemu by się teraz bardziej przydała trutka na martwe i i jego żone brzydie kaczątko
Dalej chodzisz do gimnazjum, że się przyp🤬alasz?? Tam jest pierdle, serdel, burdel.
W skrócie trzeba bić k🤬y i złodzieji..
P.S Dziekuje Panu Ś.P Piłsudzkiemu za cytaty chociaż jemu by się teraz bardziej przydała trutka na martwe i i jego żone brzydie kaczątko
@ Linekk
kazdy sadol napisze "chociaz swoje miejsce zna", ja to p🤬le, ona chociaz ladna jest..
@koles od niby najlepszego komentarza
wyp🤬alaj kretynie, naprawde zaniedlugo bedzie tak ze kazdym owladnie rzadza gigantycznego e-peena i beda jedynie komentarze "wyp🤬alaj z tym sucharem", lub "wyp🤬alaj gimbusie", jeszcze pewnie na dodatek masz 17 lat i jestes w liceum..
Jak juz kiedys pewny zacny uzytkownik ktorego nicku nie pamietam, napisal "Nie wchodze na nic poza sadisticem a lubie obejrzec czy zobaczyc cos ciekawego"
cd tych cytatatow i przewidywan, to odpowiem wam odrazu. Tak k🤬a, jestem prorokiem i c🤬j
kazdy sadol napisze "chociaz swoje miejsce zna", ja to p🤬le, ona chociaz ladna jest..
@koles od niby najlepszego komentarza
wyp🤬alaj kretynie, naprawde zaniedlugo bedzie tak ze kazdym owladnie rzadza gigantycznego e-peena i beda jedynie komentarze "wyp🤬alaj z tym sucharem", lub "wyp🤬alaj gimbusie", jeszcze pewnie na dodatek masz 17 lat i jestes w liceum..
Jak juz kiedys pewny zacny uzytkownik ktorego nicku nie pamietam, napisal "Nie wchodze na nic poza sadisticem a lubie obejrzec czy zobaczyc cos ciekawego"
cd tych cytatatow i przewidywan, to odpowiem wam odrazu. Tak k🤬a, jestem prorokiem i c🤬j