Gdzieś w Polsce.
podpis użytkownika
Swoje szczęście noszę ze sobą żeby nie zabrał mi go nikt.
Ten świąteczny nastrój... Jak jago kocham, wszyscy się spieszą c🤬j wie gdzie, wszyscy na wszystkich wk🤬ieni c🤬j wie za co i te świąteczne porządki - przecież wiadomo, że jak przyjedzie ciocia z Lublina, to pierwsze co, to otworzy dolną szafkę w rogu kuchni i sprawdzi, czy kurze wytarte i czy pojemniczki równo poukładane. Na szczęście jeszcze tydzień i koniec tego cyrku...
Ten cyrk potrzebny jak c🤬j...
Seus
2014-12-21, 19:41
sam bym się wk🤬ił na durne babsko
No przecież kulturalnie zwrócił uwagę. Mógł ją jebnąć...
Bo ten z zupą idzie a ona mu się wp🤬la jak filip z konopi
No a jak szła? Dobrze jej powiedział.
o................i
2014-12-21, 20:41
kwintesencja świąt
święta są tak potrzebne jak k🤬ie majtki
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Do paru osób powyżej... święta wam teraz nie potrzebne ale za bajtla toście sikali jak prezenty mikołaj przynosił... uspokójcie się...dajcie się dzieciakom nacieszyć...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
KrisKFC Mikołaj 6 grudnia, potem Dzieciątko!
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Jeszcze mógł przekazać jej znak pokoju
F................m
2014-12-21, 21:04
Ten staruszek chyba jakiś podstawiony...
Jego pretensje zupełnie bezzasadne...
N................m
2014-12-21, 21:05
wk🤬ia mnie to, że ludzie co mają w dupie święta, obchodzą je z kijem w dupie. Wk🤬ia mnie to, że ateiści itp. obchodzą święta bo "traktują jak wspólny obiad z rodziną"- co za poj🤬y argument. Wszyscy cisną na katoli nawet dziennikarze,politycy itp. A k🤬a gnój w centrach handlowych kto robi k🤬a? cała polska niewirzących i nowoczesnych. Kto k🤬a co chwile puszcza kolędy, nap🤬la fotki świątecznym wystrojom i tak dalej? No k🤬a nowocześni i niewierzący. Tyle w komentarzach jest pocisku na katoli, tyle w wiadomościach mówią że patologia w rodzinach chrzescijańskich, że rajświecki jest zajebisty...powiedzcie mi, jeśli wszyscy są tacy świeccyi - to kto do k🤬y nędzy robi kolejki w tych j🤬ych sklepach, kto wstawia te j🤬e zdjęcia choinek co 5 min?! Jebie mnie to, że kiedyś to były święta pogańskie...od 777 roku są to k🤬a święta chrześcijańskie
r................i
2014-12-21, 21:12
to se swietuj w kosciele bedziesz mial tlumy samych katoli, a centra handlowe jeszcze wyznaniowe nie sa i jak ktos sie chce nawpieprzac kielbasy przy lampkach to moze i nikt mu nie zabroni. Leki wez bo jeszcze kilka dni a bedziesz jak ten dziadek klal do obcych na ulicach