Jak to mówił Ferdynand Kiepski:
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem (dla ludzi niekojarzących, apostołowie byli rybakami i jak Jezus chodził po wodzie to podczas łowienia ryb
chyba więcej nie muszę pisać co do tego)
Po drugie primo, ludzie mogą zabijać zwierzęta, ale gdy to służy w jakimś celu i robi się to w odpowiedni sposób (to znaczy z szacunkiem dla zwierzęcia)
Po trzecie primo już mnie ktoś uprzedził, ale ryby nie zabija się młotkiem tylko ogłusza.
Ktoś kto to zrobił nie za bardzo chyba przemyślał swój pomysł.
Polecam natomiast Raczkowskiego, jego rysunki (moim zdaniem) dobrze pasują na sadola bo poruszają społeczne tematy (religia, ojczyzna, polityka), są dość kontrowersyjne i dają do myślenia.
Np.
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem (dla ludzi niekojarzących, apostołowie byli rybakami i jak Jezus chodził po wodzie to podczas łowienia ryb

Po drugie primo, ludzie mogą zabijać zwierzęta, ale gdy to służy w jakimś celu i robi się to w odpowiedni sposób (to znaczy z szacunkiem dla zwierzęcia)
Po trzecie primo już mnie ktoś uprzedził, ale ryby nie zabija się młotkiem tylko ogłusza.
Ktoś kto to zrobił nie za bardzo chyba przemyślał swój pomysł.
Polecam natomiast Raczkowskiego, jego rysunki (moim zdaniem) dobrze pasują na sadola bo poruszają społeczne tematy (religia, ojczyzna, polityka), są dość kontrowersyjne i dają do myślenia.
Np.

karpia szkoda a płód to można miksowac w blenderze? fuck logic
ferdziu7 napisał/a:
Jak to mówił Ferdynand Kiepski:
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem
hola hola przyjacielu Jezus nie był rybakiem tylko cieślą chyba że Wy jehowi macie inną Biblie

Masz Internet Explorer? Wnioskuję, bo mamy 22 stycznia, prawie miesiąc po wigilii.

klaszak napisał/a:
hola hola przyjacielu Jezus nie był rybakiem tylko cieślą chyba że Wy jehowi macie inną Biblie![]()
No, jak Gepetto

Maysiu napisał/a:
Mógłby to zrobić po katolicku i przyj🤬 mu krucyfiksem
![]()
Nie krucyfiksem, tylko spalić na stosie. To jest po katolicku.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Do świąt 340~dni, a ten już zaczyna wojnę o karpia..
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
No kolego, spóźniłeś sie z tym 2 miesiące
podpis użytkownika
facebook.com/polskipunkrock