👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

name01 napisał/a:
Seba świeżo po mutacji?
Ja zrozumiałem Hana

typowa wiejska rodzina! brak szkoły i dobrego aparatu w telefonie!!! kręcone butelką po winie!

weź się lepiej, kolego za naukę biologii albo przynajmniej obejrzyj czasem coś ambitniejszego w tv niż tvn serwuje

no i co w tym sadystycznego ? gówno jak 150... Pewnie nie wiesz dlaczego mimo braku głowy ruszała mu się tylna płetwa? I wpadliście rodziną na pomysł by wrzucić to do INTERNETU ?

Towel napisał/a:
Żadne żywe zwierze nie ucierpiało
![]()
Oprócz karpia...

mi się podobał sadystyczny śmiech najmłodszego dziecięcia.
jeszcze będą z niego ludzie
jeszcze będą z niego ludzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie