👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor musi mieć jakiś kompleks na tym punkcie
Może do jego dupy ktoś kiedyś powiedział daną przepowiednię:
"z przodu plecy,
z tyłu plecy.
Pan bóg stworzył Cię dla hecy"

"z przodu plecy,
z tyłu plecy.
Pan bóg stworzył Cię dla hecy"

co to za komiks?
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-12-18, 10:58 ]
boli.blog.pl
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-12-18, 10:58 ]
boli.blog.pl

Przecież każdy wie, że nie ma czegoś takiego jak rozkład jazdy PKP. To bardziej jak chybił trafił
A ja zawsze myślałem, że tak zwany "rozkład jazdy" to zestaw luźnych wskazówek kiedy można się spodziewać autobusu/pociągu.
Może od razu cały Boli Blog wrzucicie? Będzie zabawniej i dostaniecie więcej piw...
Niewidzialny napisał/a:
Może od razu cały Boli Blog wrzucicie? Będzie zabawniej i dostaniecie więcej piw...
A co ? Aż tak Ci źle że inni dostają piwa , a ty nie ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie