to nie winda a raczej jakiś "zoptymalizowany" podnośnik albo dźwignik, najpewniej samoróbka.
Ppdistic napisał/a:
A mogli podskoczyć w ostatniej chwili debile.
Było niejednokrotnie tłumaczone, że to nie zadziala... Dalej jebniesz tak samo, bo skończyłeś w środku czegoś co ma inne przyspieszenie i nawet jeśli ten ośrodek już się zatrzyma, ty dalej lecisz tak samo...
Ppdistic napisał/a:
A mogli podskoczyć w ostatniej chwili debile.
A skad w takim przypadku wiadomo kiedy jest "ostatnia chwila"???
ale się apetycznie przytulali haha
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Mogli podskoczyć. Pani z fizyki nam tłumaczyła, że to zadziała i nawet poparła to jakimiś wyliczeniami.
Jak romantycznie. Myśleli ze umrą to Hesus mówi jamal zaraz umrzemy. Wiedz ze zawsze cie kochałem. Ja ciebie tez mój misiu pysiu
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
smc napisał/a:
Mogli podskoczyć. Pani z fizyki nam tłumaczyła, że to zadziała i nawet poparła to jakimiś wyliczeniami.
To ładnie musiała mieć we łbie nasrane.
W sugerowanym postępowaniu, realne możliwości zniwelowania siły uderzenia są praktycznie zerowe.
komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/co-sie-stanie-gdy-podskoczysz-w-s...
tak na pszyszlosc.... w razie gdy wina spada nogi wyprostowane! bedzie radocha dla nas oczywiscie
Dyzzzio napisał/a:
Było niejednokrotnie tłumaczone, że to nie zadziala... Dalej jebniesz tak samo, bo skończyłeś w środku czegoś co ma inne przyspieszenie i nawet jeśli ten ośrodek już się zatrzyma, ty dalej lecisz tak samo...
Dało by się, ale nie z ludzkimi możliwościami. Poza tym winda ma sufit.