📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
to nie winda a raczej jakiś "zoptymalizowany" podnośnik albo dźwignik, najpewniej samoróbka.
Ppdistic napisał/a:
A mogli podskoczyć w ostatniej chwili debile.
Było niejednokrotnie tłumaczone, że to nie zadziala... Dalej jebniesz tak samo, bo skończyłeś w środku czegoś co ma inne przyspieszenie i nawet jeśli ten ośrodek już się zatrzyma, ty dalej lecisz tak samo...
Ppdistic napisał/a:
A mogli podskoczyć w ostatniej chwili debile.
A skad w takim przypadku wiadomo kiedy jest "ostatnia chwila"???
Jak romantycznie. Myśleli ze umrą to Hesus mówi jamal zaraz umrzemy. Wiedz ze zawsze cie kochałem. Ja ciebie tez mój misiu pysiu
smc napisał/a:
Mogli podskoczyć. Pani z fizyki nam tłumaczyła, że to zadziała i nawet poparła to jakimiś wyliczeniami.
To ładnie musiała mieć we łbie nasrane.
W sugerowanym postępowaniu, realne możliwości zniwelowania siły uderzenia są praktycznie zerowe.
komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/co-sie-stanie-gdy-podskoczysz-w-s...
tak na pszyszlosc.... w razie gdy wina spada nogi wyprostowane! bedzie radocha dla nas oczywiscie
Dyzzzio napisał/a:
Było niejednokrotnie tłumaczone, że to nie zadziala... Dalej jebniesz tak samo, bo skończyłeś w środku czegoś co ma inne przyspieszenie i nawet jeśli ten ośrodek już się zatrzyma, ty dalej lecisz tak samo...
Dało by się, ale nie z ludzkimi możliwościami. Poza tym winda ma sufit.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie