📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

jak podskoczył w odpowiednim momencie, to pewnie nic mu się nie stało.
Nie znoszę wind, praktycznie nigdy ich nie używam. Na szczęście nie mieszkam w bloku na 20 piętrze, jak plebs.

Szary_Jeleń napisał/a:
Na szczęście nie mieszkam w...
W Indiach? Pamiętaj sadol jak się udajesz do Azji* na wakacje nie używaj wind ani ruchomych schodów bo cię zgniecie albo zmieli na mielone które później sprzedarzą na night markecie.
Szary_Jeleń napisał/a:
Nie znoszę wind, praktycznie nigdy ich nie używam. Na szczęście nie mieszkam w bloku na 20 piętrze, jak plebs.
Ja tam wolę mieszkać na górnym piętrze z widokiem na morze zamiast na parterze z widokiem na wychodek

Rottingrat napisał/a:
Ja tam wolę mieszkać na górnym piętrze z widokiem na morze zamiast na parterze z widokiem na wychodek
Nisko lepiej mieszkać chodź by ze względów bezpieczeństwa np. pożar, uzbrojeni po zęby Gruziny wpadają ci na chatę zawsze można szczupakiem przez okno skoczyć i z pierwszego piętra to co najwyżej się zadrapiesz a z drugiego poobdzierasz.

Nazhir napisał/a:
jak podskoczył w odpowiednim momencie, to pewnie nic mu się nie stało.
Z fascynacją oglądałem te nagranie kilkanaście razy i zauważyłem że pod koniec jakby kurz unosi się do góry. Szansa że spadł z niskiego piętra? Może przeżył.
To raczej podnośnik nożycowy, więc wysokość na pewno nie duża. Co najwyżej dupę poobijał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie