jak podskoczył w odpowiednim momencie, to pewnie nic mu się nie stało.
Nie znoszę wind, praktycznie nigdy ich nie używam. Na szczęście nie mieszkam w bloku na 20 piętrze, jak plebs.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Tego nie da się obejrzeć tylko raz. Tylko takiej dobrej jakości sadolniki powinne chodzić na gówną.
ten jeden krok być może zaważył o tym że nie został przep🤬lony na pół choć pewnie i tak na dole jedyną opcją został dla niego plastikowy worek
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Szary_Jeleń napisał/a:
Na szczęście nie mieszkam w...
W Indiach? Pamiętaj sadol jak się udajesz do Azji* na wakacje nie używaj wind ani ruchomych schodów bo cię zgniecie albo zmieli na mielone które później sprzedarzą na night markecie.
Szary_Jeleń napisał/a:
Nie znoszę wind, praktycznie nigdy ich nie używam. Na szczęście nie mieszkam w bloku na 20 piętrze, jak plebs.
Ja tam wolę mieszkać na górnym piętrze z widokiem na morze zamiast na parterze z widokiem na wychodek
Rottingrat napisał/a:
Ja tam wolę mieszkać na górnym piętrze z widokiem na morze zamiast na parterze z widokiem na wychodek
Nisko lepiej mieszkać chodź by ze względów bezpieczeństwa np. pożar, uzbrojeni po zęby Gruziny wpadają ci na chatę zawsze można szczupakiem przez okno skoczyć i z pierwszego piętra to co najwyżej się zadrapiesz a z drugiego poobdzierasz.
Nazhir napisał/a:
jak podskoczył w odpowiednim momencie, to pewnie nic mu się nie stało.
Z fascynacją oglądałem te nagranie kilkanaście razy i zauważyłem że pod koniec jakby kurz unosi się do góry. Szansa że spadł z niskiego piętra? Może przeżył.
To raczej podnośnik nożycowy, więc wysokość na pewno nie duża. Co najwyżej dupę poobijał.
Ja żartowałem
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą"

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.