Farciarz z Krasnodaru może już iść na front, limit szczęścia wyczerpany.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Farciarz z Krasnodaru może już iść na front, limit szczęścia wyczerpany.
gruby zmarnował potencjał a byłoby nagranie tygodnia...
gustowny dres przypuszczam że do prania...
gustowny dres przypuszczam że do prania...
Jak widać to ruskie windy mają ten sam poziom bezpieczeństwa co windy chińskie
jestę ękspertę:
najbardziej prawdopodobna przyczyna ruszenia przy otwartych drzwiach to utrata cierności na kole ciernym, mniej prawdopodobne to ukręcony wał przekładni (ogólnie utrata połączenia kinematycznego koła ciernego i hamulca) a że przeciwwaga jest cięższa od pustej kabiny to pociągnęła kabinę do góry. tą wersję uprawdopodabnia przyśpieszanie kabiny.
najbardziej prawdopodobna przyczyna ruszenia przy otwartych drzwiach to utrata cierności na kole ciernym, mniej prawdopodobne to ukręcony wał przekładni (ogólnie utrata połączenia kinematycznego koła ciernego i hamulca) a że przeciwwaga jest cięższa od pustej kabiny to pociągnęła kabinę do góry. tą wersję uprawdopodabnia przyśpieszanie kabiny.
To jest idealnie zwizualizowana moja dziecięca paranoja z dzieciństwa. Rodzice twierdzili, że to niemożliwe, co się młody boisz itp...
A tu proszę...
A tu proszę...
UrlichUrwich napisał/a:
To jest idealnie zwizualizowana moja dziecięca paranoja z dzieciństwa. Rodzice twierdzili, że to niemożliwe, co się młody boisz itp...
A tu proszę...
Przybijam piateczke.Zawsze wydawało mi się to przerażające, a za dzieciaka zdarzało się zaciąć w windzie i trzeba było czasami wyczolgiwać się na półpiętrze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie