👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mąż siedzi na kiblu, żona pyta:
- Co robisz?
- Siedzę na kiblu
- Kibel to nie raj, nie wal konia tylko sraj.
- Co robisz?
- Siedzę na kiblu
- Kibel to nie raj, nie wal konia tylko sraj.
weerion, miej litość!
Nawet rudzi w seminariach z tych kawałów się nie śmieją...
Nawet rudzi w seminariach z tych kawałów się nie śmieją...

I tak nie ma nic lepszego. Zresztą ja jadę na win7 od paru lat i nie doświadczyłem żadnych błędów.

Aż mi sie klasyg przypomnial
:
Nie wal konia na sedesie, bo po rurach echo niesie.

Nie wal konia na sedesie, bo po rurach echo niesie.
Dlaczego pracownicy Microsoftu nie stronią od alkoholu ?
Bo piją za błędy.
Bo piją za błędy.

@up Ale bredzisz. Od czasów Win2000 praktycznie nie ma problemów z systemami M$, jeśli już to wynikające z braku kompatybilności hardware`owej. Lub, najczęściej zawodzi bałwan między klawiaturą a monitorem.
@up VoidLoop
Twoja wypowiedz jest równie pusta co wyzwiska w kierunku niemal Twoich rówieśników "gimbusy", proszę Cie, sam egzamin gimnazjalny pisałeś ledwo 2 lata temu. Jeżeli jednak już tak upierasz się przy swoim zdaniu to ciekaw jestem który to system jest dzisiaj lepszy od produktów Microsoftu? Może Android?
Twoja wypowiedz jest równie pusta co wyzwiska w kierunku niemal Twoich rówieśników "gimbusy", proszę Cie, sam egzamin gimnazjalny pisałeś ledwo 2 lata temu. Jeżeli jednak już tak upierasz się przy swoim zdaniu to ciekaw jestem który to system jest dzisiaj lepszy od produktów Microsoftu? Może Android?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie