📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

moge powiedziec tylko tyle że koleś od wing-chun potrafi technicznie dużo... na karate sie nie znam ale typ wyglada jakby to był jego pierwszy sparing... nie wiem za co tam dają pasy (ten ma akurat brązowy jeśli dobrze zauwazylem)
Dla tych co nie wiedza wing chun to styl agresywny liczy sie to by pokonoc przeciwnika w jak najkrotszym czasie dozwolone sa udezenia w oczy skron no i jajca z reszta technik jest sporo najlepsze jest to ze system ten polega w duzej mierze na pamieci miesniowej i w ponziejszym okresie adepci ucza sie cwiczyc z przepaskami na oczach....kto jest zainteresowany niech sobie skoczy a wing tsun albo na kraw mage

Jeżeli chodzi o Wing Chun polecam film "Yip Man" Nauczyciel Bruca Lee

nie chce mi się ku...a z wami gadać. tu są odpowiedzi na wszystkie kretńskie koment... eioba.pl/a/1zzo/bruce-lee-jeet-kune-do
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie