📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Radom katastrofa naszego F16
- teraz popularne

Wiewiórka to wytrzymały Squrrviel .
[ Dodano 2025-08-09, 21:25 ]
Serio raz oddałem do takiej chyba z pięć strzałów z wiatrówki w odległości 25 metrów. Na pewno raz trafiłem , a ona sobie uciekła i poszła.
[ Dodano 2025-08-09, 21:25 ]
Serio raz oddałem do takiej chyba z pięć strzałów z wiatrówki w odległości 25 metrów. Na pewno raz trafiłem , a ona sobie uciekła i poszła.
Pawehan napisał/a:
Nie serio tak było , mam kilka sztuk , jednostek . Czemu miałbym zmyślać ? To była Jesień . Liści już nie było na drzewach i bardzo widoczna czarna wiewiórka była . Do tego zdeterminowana poszukiwała jedzenia. Zbliżyła się nieostrożna do mojej piwnicy . To znaczy strzelałem z pierwszego piętra. Dobra widoczność.
Ja też bardzo czesto strzelam do różnych gryzoni. Jeśli trafisz, to nawet choć zacznie uciekać, to i tak w końcu padnie z obrażeń wewnętrznych. Wielokrotnie słyszałem piski i wycie, gdzieś w oddali takiego gryzonia postrzelonego
Ci wyżej strzelają do zwierząt... A jakiś filmik na Sadola chociaż, znajdzie się?
Dajcie już umrzeć tej wiewiórze, męczy się już parę lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie