📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Nigdy nie kupuje się sprzętu muzycznego z najtańszej półki nawet dla początkującego bo nie ma sensu i przed zakupem (bo mówimy o sklepach muzycznych, bo żeby kupić sprzet w lidlu trzeba być kretynem) trzeba wziąć kogoś obeznanego ze sobą który ten sprzęt ogra tzn. sprawdzi.
Materiał byłby dobry,jakby ktoś z całej siły przypeadolił mu tą gitarą w głowę,po czym nieprzytomnemu wepchnął (w całości) ten głośnik w dupe,a tak to słabo jest.
Pierdo*icie, ja sie uczyłem na gitarze mojego starego. Gitara jakże pięknej firmy Defil ! styl i klasa, i co ? do tej pory na niej gram, fakt kupiłem dobrego elektryka w miedzy czasie ale też często łapie za wiosło firmy Defil. Mówie tu o graniu dla siebie ew. małej publiczności a nie o koncertach.
A co do filmiku .... żena, wiele osób które gra na gitarach sprzed 20-30 lat (bo stary nauczył 2 akordy) a naprawde mają talent byłoby bardzo szczęśliwych z takiego sprzętu.
A co do filmiku .... żena, wiele osób które gra na gitarach sprzed 20-30 lat (bo stary nauczył 2 akordy) a naprawde mają talent byłoby bardzo szczęśliwych z takiego sprzętu.
Pozytywny gościu, jest penisem i nie ukrywa tego tylko otwarcie przyznaje nagrywając taki filmik
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie