👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Małpy w dżungli amazońskiej wszystkie wytłukli to znaleźli sobie kontuzjowanego koniobijcę do pełnienia funkcji lokalnej atrakcji turystycznej.
Złamanie „zrośnięte”, 20 lat temu po Centralnym chodził narkus tez miał tak niezrośnięte rękę i na to nieszczęście wyłudzał kaske.
Mpp2007 napisał/a:
Złamanie „zrośnięte”, 20 lat temu po Centralnym chodził narkus tez miał tak niezrośnięte rękę i na to nieszczęście wyłudzał kaske.
Ale w końcu doczekałeś się terminu na NFZ i już wszystko ok?
I tan koleś, co musi podejść i dotknąć, bo inaczej k🤬a nie uwierzy
'No z daleka widać, że fejk' xd

To tylko staw rzekomy można to naprawić, ale wtedy już nie będzie miejscową atrakcją

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie