👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Amerykański WipeOut można oglądać, ludzie biorą udział dla kasy, ale wiedzą w co się pakują i jest zabawnie
W naszych "wymiataczach" była straszna napinka, prawie zero śmiechu, komentatorzy... lepiej żeby ich nie było...
Japońskie programy: Pamiętam Takeshi's Castle puszczany na DSF
fajny był to program
Ale weź i znajdź w internecie jakiś taki program... Nie mam na klawiaturze ich "krzaczków"

W naszych "wymiataczach" była straszna napinka, prawie zero śmiechu, komentatorzy... lepiej żeby ich nie było...
Japońskie programy: Pamiętam Takeshi's Castle puszczany na DSF

@up
masz na myśli 風雲!たけし城 ?
są chyba wszystkie odcinki na YouTube
masz na myśli 風雲!たけし城 ?
są chyba wszystkie odcinki na YouTube
za duzo tam szczuplych ludzi wpuszczają powinni samych grubasów i spaślaków tam rekrutowac, byloby 3x wiecej śmiechu , bo nie ma nic wspanialszego jak widok niezdarnego grubasa zaliczającego faceplant...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie