📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

@up
tia... bo w programach ROZRYWKOWYCH powinno się dywagować o filozofii hellenistycznej...
tia... bo w programach ROZRYWKOWYCH powinno się dywagować o filozofii hellenistycznej...
ticorr napisał/a:
@up
no jak to cię bawi to nie mam pytań, miliony amerykańców i ty nie mogą się mylić
Oszczerca napisał/a:
no jak to cię bawi to nie mam pytań, miliony amerykańców i ty nie mogą się mylić
I jeszcze ja

Oszczerca napisał/a:
Mnie to bawi

Oszczerca napisał/a:
Miliony amerykanów nie popierdają też morderstw i kradzieży... ale pewnie wg ciebie tkwią w błędzie... bo to amerykanie...
weź wyluzuj...

Oszczerca napisał/a:
i mnie

Mnie też bawi. Jestem sprawny fizycznie, ale z pewnością miałbym problemy z pokonaniem co niektórych przeszkód.
W Japonii tego typu programy były w 1997 roku. Nareszcie do nas doszło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie