Jako że ostatni filmik z wirtualna rzeczywistością przyjął się z pozytywnym nastawieniem wrzucam nowszą wersje dająca możliwość poruszania całym ciałem.
Ciekawe kiedy wymyślą coś co sprawi ze będziemy odczuwać dotknięcie jakiegoś obiektu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprzęt z filmiku jest już do kupienia w USA. Z tego co pamiętam ok 1500$.
za WETI na PG budują taką bardziej wyrypaną wersję
ciekawe czy Ci od nanotechnologia zrobią łaszki co nas dotykają, walić gry czujecie to normalny sex przez neta:D
albo myślałem czy nie dało by się buforu wzrokowego przeciążać i powodować wrażenie dotyku odpowiednim miganiem w gałkę oczną
konto usunięte
2014-08-08, 10:37
Przemoc w grach na tle rasowym to też rasism. Moim zdaniem powinno się kupować gry na dowód osobisty, a Gry zawierające przemoc zlikwiwdować.
@up Nie szalej, zobacz że to prawilny troll
@no wiem:) ale jakoś lubie dokramiać te zwierzątka