I jednego pusto głowie mniej chociaż może by i nie utonęła bo to z pustym mógłby i będzie na wierzchu pływać
Skoczkini skoczyła w głębię....
na c🤬j coś tak głupiego wyciągać? niech tam zostanie
drodzy państwo tak wygląda leming-tak z tej gry lemmings.bezmózgi kawał mięsa.
Zastosowano tu spacer po desce - osobnik poddany tej karze miał związywane kończyny, często przewiązywano mu również oczy. Następnie wprowadzany był na cienką deskę przerzuconą przez burtę statku i dźgany końcem kordu. Najczęściej ofiary potykały się i spadały, jednak zdarzały się również sytuacje, w których ofiara sama skakała do wody chcąc uwolnić się od ostrzy.
Sadol uczy I bawi.
Tylko baba mogła to zrobić... no i może jakiś j🤬y Chinol. Ja p🤬lę!
Hi ken słim, hi ken słim, słysząc to na końcu filmiku wiem że to dopiero początek
Baba swoją drogą, ale kamerzysta powinien sam się nadziać na pal.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
samice gatunku ludzkiego sa najbardziej pustymi, glupimi, bez instynktu samozachowywawczego, ssakami na tej planecie, nie ucza sie, nie wyciagaja zadnych wnioskow, sa niestabilne emocjonalnie, wpadaja w histerie z byle powodu, nie maja nic do zaoferowania oprocz wiadomo czego, sa chciwe i wyrachowane, tylko lezec i pachniec, nie wiedza co to honor , mam 44 lata, wiem co mowie, r🤬alem dziesiatki w swoim zyciu, spotkalem tylko 2 w zyciu z ktorymi mialem romans ktore byly spokojne i normalne, pielegniarka i wlascicielka restauracji, iwona i ewa, wspominam cieplo tylko te dwie istoty w moim zyciu...
spawarka_inwertorowa napisał/a:
samice gatunku ludzkiego sa najbardziej pustymi, glupimi, bez instynktu samozachowywawczego, ssakami na tej planecie, nie ucza sie, nie wyciagaja zadnych wnioskow, sa niestabilne emocjonalnie, wpadaja w histerie z byle powodu, nie maja nic do zaoferowania oprocz wiadomo czego, sa chciwe i wyrachowane, tylko lezec i pachniec, nie wiedza co to honor , mam 44 lata, wiem co mowie, r🤬alem dziesiatki w swoim zyciu, spotkalem tylko 2 w zyciu z ktorymi mialem romans ktore byly spokojne i normalne, pielegniarka i wlascicielka restauracji, iwona i ewa, wspominam cieplo tylko te dwie istoty w moim zyciu...
Czyli miałeś słabo w domu. Szkoda. Ale ogólni to prawda 99% kobiet nadaje się tylko do j🤬ia, gotowania i sprzątania.
spawarka_inwertorowa napisał/a:
samice gatunku ludzkiego sa najbardziej pustymi, glupimi, bez instynktu samozachowywawczego, ssakami na , tylko lezec i pachniec, nie wiedza co to honor , mam 44 lata, wiem co mowie, r🤬alem dziesiatki w swoim zyciu, spotkalem tylko 2 w zyciu z ktorymi mialem romans ktore byly spokojne i normalne.
No dobra, roksa jest zamknięta ze trzy lata, wychodzłeś z domu od tej pory...?