Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djoshin 2025-03-10, 11:44 3
Najpierw mówi żeby wysiadł a potem klamkę wyciąga , co za cep i jeszcze ten kolimator
Zgłoś
Kot1682 2025-03-10, 11:53
Nic ciekawego
Zgłoś
Cezzar 2025-03-10, 12:09 7
Jak byłby czarny to by strzelił
Zgłoś
JoSeed 2025-03-10, 12:18 1
djoshin napisał/a:

Najpierw mówi żeby wysiadł a potem klamkę wyciąga , co za cep i jeszcze ten kolimator

Co to jest kolimator? Jeśli to nie tajemnica...
Zgłoś
azerbah 2025-03-10, 12:54 3
JoSeed napisał/a:

Kolimator, droga, to urządzenie optyczne, które zwęża wiązkę światła lub cząstek do równoległych promieni. Jest używany we wszystkim, od teleskopów po obrazowanie medyczne, aż po. Ośmielę się powiedzieć. Broń palną, którą podejrzewam, że możesz mieć trudności ze znalezieniem poza grami wideo
Zgłoś
JoSeed 2025-03-10, 13:18 2
azerbah napisał/a:

Kolimator, droga, to urządzenie optyczne, które zwęża wiązkę światła lub cząstek do równoległych promieni. Jest używany we wszystkim, od teleskopów po obrazowanie medyczne, aż po. Ośmielę się powiedzieć. Broń palną, którą podejrzewam, że możesz mieć trudności ze znalezieniem poza grami wideo

I już wszystko jasne, dziękuję
Zgłoś
John-Flopp 2025-03-10, 13:29 19
djoshin napisał/a:

Jak ten cep z ujęciem w samochodzie tylko wsadził swoje video w inne i udaje że to się stało w jednym czasie i miejscu.. Zwykły tiktoczek, co wy robicie z tym portalem?? :d
Zgłoś
azerbah 2025-03-10, 13:48 2
djoshin napisał/a:

A mi się podoba. Dobre narzędzie do deseskalacji. Gruby zobaczył klamkę i od razu się zgasił. Ty zapewne byś wolał się szamotać z grubasem na asfalcie lub po prostu roztrzaskał mu glowę kamieniem, albo ustapił debilowi robiąc z siebie przy tym większego barana.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-10, 13:55 2
John-Flopp napisał/a:

Jak ten cep z ujęciem w samochodzie tylko wsadził swoje video w inne i udaje że to się stało w jednym czasie i miejscu.. Zwykły tiktoczek, co wy robicie z tym portalem?? :d

Brawo, jedyny kumaty.
Zgłoś
elim 2025-03-10, 14:51 4
JoSeed napisał/a:

filmik z yt (porównanie kolimatora z celownikiem holograficznym) który dosyć dobrze opisuje kolimator

Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-10, 14:51 5
"Nie byłem nigdy w Arizonie
Nie byłem wierny mojej żonie
Nie byłem chytry ani chciwy
Byłem pijany i prawdziwy"

SEDES - "Pijany i prawdziwy"

Przepraszam, tak mnie naszło....

Bo tak jak stwierdził @Bestia_z_cricolandu , materiał to
kupa. 💩
Zgłoś
JoSeed 2025-03-10, 14:53
elim napisał/a:

filmik z yt (porównanie kolimatora z celownikiem holograficznym) który dosyć dobrze opisuje kolimator

Kurde, skomplikowane to to...
Zgłoś
sothis 2025-03-10, 15:21 1
azerbah napisał/a:

Dlaczego mówisz do niej 'droga', to zakłada ze znasz jej cenę.
A sądząc po ilości dupowłazów niejeden Ci zazdrości
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-10, 15:28
Co za nieudolny montaż...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie