👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko "Wyborcza" Szechtera i Sorosa, jest w stanie wysrać taki tytuł.
Najgorsze że teraz faktycznie półowa KODziarskich idiotów, będzie w to wierzyć, i awanturować się w necie próbując udowodnić że oto stała się sprawiedliwość, i uciskani geje wreszcie się zemścili.
Najgorsze że teraz faktycznie półowa KODziarskich idiotów, będzie w to wierzyć, i awanturować się w necie próbując udowodnić że oto stała się sprawiedliwość, i uciskani geje wreszcie się zemścili.
janlew napisał/a:
Tylko Wyborcza
Jak zabraknie papieru

Uwaga może barwić odbyt.
podpis użytkownika

@up Przecież widać, że to jest żart. Ah, to janlew, pisowski intelektualista na sadolu. Tak, masz rację, wyborcza Szechtera to straszny szmatławiec.

Wyborcza walczy o czytelnika, czekam tylko na atak kosmitów-gw🤬cicieli:D
Debile może dzięki temu pojma co to jest "zdanie wyrwane z kontekstu".
Radzę ogarnąć całość artykułu w tym szmatławcu a autor Angel nie ogrania niczego.
Radzę ogarnąć całość artykułu w tym szmatławcu a autor Angel nie ogrania niczego.
tytuł rodem z uhf
"faszystowskie lesby na motorach"
"siedzący w lodówce zjadł własną twarz"
itp.
"faszystowskie lesby na motorach"
"siedzący w lodówce zjadł własną twarz"
itp.
Krak napisał/a:
Debile może dzięki temu pojma co to jest "zdanie wyrwane z kontekstu".

podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie