👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygladaja jak zaby kermit opierdzielone bejca czarna. Nie podoba mi sie
Ultra rzadki szwedzki PePe, zalajkuj a spotka cię muslimska inwazja

dziobak90,
Powinno być "zalajkuj, a nigdy nie przejedzie Ciebie ciężarówka".
Powinno być "zalajkuj, a nigdy nie przejedzie Ciebie ciężarówka".

Rysunek do poprawki. Wszyscy powinni miec usmiechniete buzie i byc szczesliwi.
@Jaczuro,
niekoniecznie do poprawki. Zaraz powinien przybyć Captain Sweden, który rozprawi się raz na zawsze z islamistami
niekoniecznie do poprawki. Zaraz powinien przybyć Captain Sweden, który rozprawi się raz na zawsze z islamistami

A ja się tak zastanawiam. W Szwecji każdy może gw🤬cić, czy mogą to robić tylko bliskowschodni ubogacacze? Zastanawiam się gdzie jechać na wakacje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie